Πίσω στην κορυφή της σελίδας
06.02.2011 | 17:12

Η "Συνομωσία Πυρήνων της φωτιάς" ανέλαβε την ευθύνη για το δέμα βόμβα στον Καστανίδη

Η Συνομωσία Πυρήνων της φωτιάς ανέλαβε την ευθύνη για το δέμα βόμβα στον Καστανίδη
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Η τρομοκρατική οργάνωση "Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς" ανέλαβε την ευθύνη για την αποστολή του παγιδευμένου δέματος, στις 2 Φεβρουαρίου, στον υπουργό Δικαιοσύνης, Χάρη Καστανίδη, με προκήρυξη η οποία αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα Athens.indymedia.org

Στη μακροσκελή προκήρυξη τα μέλη της οργάνωσης αναφέρουν ότι: " Ως την πιο ελάχιστη έκφραση αλληλεγγύης στον αγώνα των μελών του πυρήνα φυλακής της Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς και στους αξιοπρεπείς συντρόφους στείλαμε εμπρηστικό-πακέτο στον υπουργό Δικαιοσύνης Χ. Καστανίδη, ο οποίος είναι υπεύθυνος για την άρνηση του ενός εκ των δύο απαιτήσεων των συντρόφων για τη μαγνητοφώνηση των πρακτικών της δίκης".

"Δεν θα απαντήσουμε στα ψέματά του όσον αφορά την ποσότητα δήθεν ισχυρής εκρηκτικής ύλης που ξεστόμισε για λόγους επικοινωνιακής πολιτικής ώστε να παρουσιάσει τον εαυτό του ως θύμα. Θα αρκεστούμε να επαναλάβουμε ότι τα μέτρα προφύλαξης ήταν ίδια με αυτά των προηγούμενων 14 πακέτων ώστε να μην τραυματιστεί κάποιος άσχετος", αναφέρουν.
 
Στην προκήρυξη γίνεται, επίσης, αναφορά για το θέμα της Νομικής, ενώ σημαντικό είναι ότι ανακοινώνουν πως θα συμμετέχουν επίσημα, πλέον, στο "Διεθνές Επαναστατικό Μέτωπο- Άτυπη Αναρχική Ομοσπονδία".
 
Οι τρομοκράτες χαρακτηρίζουν ως πολιτικό στρατοδικείο το δικαστήριο των φυλακών Κορυδαλλού.

Διάβασε όλο το κείμενο της προκήρυξης στο Newsit
Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Top 10