Η εξομολόγηση του πατέρα της πρωταθλήτριας της ποδηλασίας που σκοτώθηκε στην Τατιάνα!

Μια συγκλονιστική εξομολόγηση για το θάνατο της πρωταθλήτριας της ποδηλασίας Αγγελικής Κουτσονικολή που σκοτώθηκε σε τροχαίο έκανε ο πατέρας της στην Τατιάνα και την εκπομπή “Μίλα”. Ο πατέρας της άτυχης κοπέλας ήταν αυτό που οδηγούσε το αμάξι που μετά από τροχαίο στοίχισε την ζωή της όμορφης 23χρονης.
Η Αγγελική ήταν μια χαμογελαστή κοπέλα γεμάτη όνειρα και φιλοδοξίες. Όμως το νήμα της ζωής της κόπηκε τόσο απρόσμενα στην εθνική οδό Αθηνών Κορίνθου την Πέμπτη 5 Ιουλίου 2012.
Ο κύριος Κουτσονικολής οδηγούσε το αυτοκίνητό του επιστρέφοντας από την ιδιαίτερη πατρίδα του, ένα χωριό της Λακωνίας. Μέσα στο αυτοκίνητο εκτός από την κόρη του, ήταν ο γιος του Δημήτρης εξίσου πρωταθλητής της ποδηλασίας με πολλές διακρίσεις και ο κολλητός του φίλος που βρήκε τραγικό θάνατο.
“Η μαμά της προσπαθούσε να την πείσει να μην φύγει όπως και εγώ. Ήταν από τις απειροελάχιστες φορές που συζητούσα με την Αγγελική και μου εξέφραζε τέτοια άρνηση. Έτσι ο Δημήτρης ο γιος μου, η κόρη μου και ο καλύτερος μου φίλος και κουμπάρος μου Γιώργος μπήκαν στο αμάξι μου”.
Πώς έγινε το τροχαίο…
“Έχουμε φτάσει στην Κόρινθο, περνάμε τα διόδια και προχωράμε με τελικό προορισμό τον Πειραιά. Ήταν 11 το βράδυ. Δεν ήμουν ξεκούραστος και είχα πολλές σκοτούρες.
Ήμασταν στην μεσαία λωρίδα και κάποια στιγμή έπρεπε να κάνω προσπέραση και αφού βγήκα στην αριστερή λωρίδα άρχισα να προσπερνάω. Πρέπει να ήταν μπροστά μου πάνω από 2-3 αυτοκίνητα. Από την μια στιγμή στην άλλη συνειδητοποιώ ότι έχω πλησιάσει πάρα πολύ κοντά στο διάζωμα. Η πίσω ρόδα έξυσε το διάζωμα με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο να αρχίσει να κάνει ταλάντωση στο οδόστρωμα. Είδα πως άρχισα να πλησιάζω το μπροστινό αυτοκίνητο με κίνδυνο εμβολισμού του. Για αυτό ξαναπήρα λίγο δεξιά το τιμόνι, το απέφυγα, άρχισα όμως να μπαίνω στην μεσαία λωρίδα όπου είχε πολλά αυτοκίνητα.
Έτσι ξαναέκανα το τιμόνι αριστερά και προσπάθησα να το επαναφέρω σε ευθεία. Αφού το κατάφερα, η μούρη του αυτοκινήτου βούτηξε μπροστά, σηκώθηκε η ουρά του και το αυτοκίνητο απογειώθηκε.
Δες το συγκλονιστικό απόσπασμα από την εκπομπή:

Read More

And More