Τ. Τρύπη: “Νιώθω πιο μικρή από τότε που ήμουν 20 χρονών!

O ρόλος της Βέλμα Κέλι στην θεατρική παράσταση “Chicago“, ήταν όνειρο ζωής για την Τάνια Τρύπη που μίλησε στο περιοδικό People και τόνισε, ” Αυτός ο ρόλος ήταν όνειρο ζωής”. Για μένα, η Βέλμα είναι από τους ρόλους που αγαπούσα από παιδί, οπότε καταλαβαίνεις πως ήταν τεράστιο δώρο. Το δέχτηκα με τόση αγάπη.” Η ηθοποιός μίλησε για το χρόνο που είναι συμμαχός της, αλλά και για τις δύο κόρες της!

H επαγγελματική διαδρομή μέχρι σήμερα έκρυβε περισσότερες όμορφες στιγμές ή περιπλανήθηκε και σε δύσκολα μονοπάτια, “ Ήταν πολύ καλές οι στιγμές. Νιώθω πολύ τυχερή, γιατί μπήκα από μικρή στο χώρο, γνώρισα ανθρώπους πολύ σημαντικούς και μαθήτευσα δίπλα τους. Είμαι ευτυχισμένη γιατί η δουλειά μου είναι και το χόμπι μου. Ακόμα και τα παιδιά μου εκεί μεγάλωσαν. Μάλιστα, έχω θηλάσει παιδί μέσα στο θέατρο εν ώρα πρόβας”

Έχει δύο κόρες, την 19χρονη Μαρίνα ( την απέκτησε από το γάμο της με τον Αλέξανδο Μάρδα) και τη 13χρονη Τζένη( την απέκτησε με τον Κωνσταντίνο Καζάκο), τι ρόλο έχει η μητρότητα στη ζωή της; Θεωρεί τον εαυτό της “ροκ”; “Δεν είμαι κλασσική μαμά. Φυσικά και είμαι από πάνω τους, έχω υπάρξει υπερπροστατευτική, αλλά σε θέματα υγείας, γιατί με αγχώνουν πάρα πολύ. Τώρα πια όχι τόσο, αλλά έχουν μεγαλώσει οι κόρες μου και μεγάλωσα και εγώ. Πάντως, υπάρχει εμπιστοσύνη, αλλά είμαστε όσο κοντά μπορεί να είναι ένας γονιός με το παιδί του. Εγώ είμαι μαμά, δεν είμαι φίλη”

“Τις έκανα πολύ μικρή και δεν το έχω μετανιώσει καθόλου, γιατί υπάρχουν κοπέλες στην ηλικία μου που προσπαθούν να κάνουν παιδί. Οι αντοχές είναι τελείως διαφορετικές. Πάνω σ΄αυτό το θέμα ούτε η καριέρα έχει σημασία, καθώς όποτε και να τη σταματήσεις, μπορείς να την αρχίσεις πάλι. Δυστυχώς, κάποιες γυναίκες πέφτουν στην παγίδα ¨μου έτυχε ο τάδε ρόλος” και τα χρόνια περνάνε. Για τη γυναίκα είναι πολύ δεσμευτικό. Σήμερα δεν θα μπορούσα να έχω ένα μωρό, δεν γίνεται. Δεν έχεις την υπομονή τώρα, θέλεις άλλα πράγματα. Οι κόρες μου έχουν μεγαλώσει, είναι ανεξάρτητες, είναι άλλη φάση. Εμείς κάνουμε έξοδο ενηλίκων”

Η ίδια θέλει να κρατάει μακριά την προσωπική της ζωής από τα φώτα της δημοσιότητας, “ Υπάρχουν άνθρωποι που προβάλλουν τη ζωή τους, εγώ δεν θέλω να το κάνω. Δεν νομίζω ότι με ωφελεί ως επαγγελματία να κάνω μια φωτογράφιση με τα παιδιά μου ή τον σύντροφο μου. Δεν θα τρέξω να κρυφτώ, αλλά δεν θα πάω να στηθώ, γιατί δεν μου ταιριάζει. Πιστεύω πως δεν έχει σχέση με τη δουλειά μου.”

Ο χρόνος που περνάει έχει αποδειχτεί σύμμαχος για την Τάνια, “ Εγώ νιώθω πιο μικρή από τότε που ήμουν 20 χρονών. Μου αρέσει ο χρόνος που περνάει και είναι προς όφελος των εμπειριών, αλλά δεν δίνω σημασία στο τι γράφει μια ταυτότητα.”

Read More

And More