Η Φωτεινή Τσακίρη μιλά στην Τατιάνα για το γάμο και την εγκυμοσύνη της!

Έγκυος στη σειρά, έγκυος και στη ζωή φαίνεται πως είναι η Φωτεινή Τσακίρη. Η γνωστή ηθοποιός που υποδύεται την “Βίβιαν” στην τηλεοπτική σειρά 50-50 εμφανίστηκε στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου και μίλησε για το μωράκι που περιμένει και το γάμο της.

Στον τέταρτο μήνα της εγκυμοσύνης της βρίσκεται η γνωστή ηθοποιός που παντρεύτηκε πριν από λίγα 24ωρα στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων. Η ίδια φαίνεται πως είναι πολύ χαρούμενη και διανύει μια από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής της. “Δεν ξέρω αν το σχεδιάζει κανεις. Ο γάμος και η εγκυμοσύνη ήρθαν στην ώρα τους. Δεν τα είχα προγραμματίσει”, είπε και πρόσθεσε για τον σύζυγό της. “Ο Τάσος έχει γεναιοδωρία, καλοσύνη, αξίες, χιούμορ και πολύ αγάπη”.

Όσον αφορά την εγκυμοσύνη της, η ίδια δήλωσε πως είναι κάτι πρωτόγνωρο για εκείνη. “Αυτό που νιώθω είναι πρωτόγνωρο. Δεν ξέρω ακόμη το φύλο του παιδιού, όταν έρθει η ώρα θα το μάθω. Δεν έχω ξεκινήσει ακόμη ετοιμασίες για τον ερχομό του μωρού. Προς το παρόν με αγχώνουν οι γύρω μου”, δήλωσε.

Η Φωτεινή Τσακίρη είναι παιδί μεταναστών και γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Γερμανία. Η ίδια έδωσε εξετάσεις και περνά στη Φιλοσοφική Σχολή στο τμήμα Θεατρολογίας, πήρε το πτυχίο της και δίδαξε θεατρική αγωγή σε σχολείο στην Ελευσίνα. Και μετά ήρθαν οι μεγάλες επιτυχίες στην τηλεόραση.

Read More

And More