Ε. Τσαλιγοπούλου: “Πέρασα μια περίοδο που ζούσα σαν καλόγρια!”

Με νέα δισκογραφική δουλειά επιστρέφει δυναμικά στο χώρο του τραγουδιού η Ελένη Τσαλιγοπούλου. Μετά από μια περίοδο αποχής, η γνωστή τραγουδίστρια κάνει το come back της και μιλά για τις αλλαγές στην εικόνα της, τους πειραματισμούς και την οικογένειά της.

Η ερμηνεύτρια μετρά 25 χρόνια καριέρας στο τραγούδι, πολλές επιτυχίες και συνεργασίες με τα μεγαλύτερα ονόματα της μουσικής. Για πρώτη φορά, όμως, αποκαλύπτει ότι τα πρώτα χρόνια που τραγουδούσε, η εταιρεία της δεν θεωρούσε εμπορικό το όνομά της, με αποτέλεσμα να της ζητήσουν να χρησιμοποιεί το “Ελενίτσα Τσαλιγοπούλου”. Κάτι που κάποια στιγμή άλλαξε και επανήλθε το Ελένη.
Σε συνέντευξή της στο “ΕΓΩ!”, η ίδια μιλά για τις αλλαγές που πρέπει να γίνουν στο τραγούδι. “Χρειάζεται εξέλιξη, να γίνει, με έναν άλλο τρόπο, σημερινό. Πρέπει να υπάρξει ένας άλλος κώδικας προσέγγισης. Άλλωστε και ο κόσμος έχει αλλάξει πια”.

Μιλώντας για τη μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της, η Ελένη είπε: “Πέρασα μια εποχή που ζούσα σαν καλόγρια, με πολλά κόμπλεξ. Βέβαια ήταν και η εποχή τέτοια, που δεν επέτρεπε να κάνουμε κάποιες εξωτερικές αλλαγές, τουλάχιστον στον χώρο του τραγουδιού που ήμουν εγώ. Μεγαλώνοντας όμως είδα ότι είμαι μια ωραία γυναίκα. Και ότι είναι επίσης ωραίο να σε θαυμάζουν. Αρκεί όλο αυτό να μην “κατατροπώνει” την αληθινή αξία του ανθρώπου”.
Τέλος, όσον αφορά την προβολή της προσωπικής ζωής αλλά και της οικογένειας του κάθε ανθρώπου, η ίδια αναφέρει: “Εγώ προσωπικά αναρωτιέμαι πώς αντέχουν κάποιοι άνθρωποι να το κάνουν αυτό. Δεν ξέρω γιατί γίνεται αυτό. Ισως δεν μπορούμε να σκεφτούμε, δεν μπορούμε να ζήσουμε, ή να ονειρευτούμε. Οπότε ας δούμε πόσο γελοίοι είναι κάποιοι άλλοι…”.
Διάβασε περισσότερα στο “ΕΓΩ” που κυκλοφορεί!

Read More

And More