Ο Γ. Τσαλίκης μας ξεναγεί στο σπίτι του! Δες φωτογραφίες!

Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε στο περιοδικό “In Style” για την διακόσμηση του σπιτιού του, για το playroom που παίζει με τα παιδιά του και γίνεται χαμός, για τους κανόνες που τα έμαθε όσον αφορά τον σεβασμό, αλλά και για τις αγαπημένες του γωνιές που προτιμάει!
Για τον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του playroom είπε: “Εκεί γίνεται ο απόλυτος χαμός! Τα παιδιά εκτονώνουν την ενέργειά τους, ξεπατώνουν όλα τα παιχνίδια, μετά θα παίξουμε όλοι μαζί Wii, ο χώρος θα μοιάζει σαν να βομβαρδίστηκε πριν από 5 μόλις λεπτά, όμως στο τέλος όλα θα είναι και πάλι στην θέση τους τακτοποιημένα, σαν να μην μεσολάβησε τίποτα.”

Ο Γιώργος αποκάλυψε ότι έμαθε κάποιους κανόνες στα παιδιά του που δεν πρέπει να παραβαίνουν ποτέ: “Δεν θέλω να μεγαλώσουν και να γίνουν κακομαθημένα. Είναι πολύ καλό που ξέρουν την την τάξη και την θέση των πραγμάτων. Άλλωστε και οι δικοί μου γονείς έτσι με μεγάλωσαν. Φυσικά δεν είμαι υστερικός με την καθαριότητα και την τάξη. Αν θέλουν να παίξουν στον κήπο, να λερωθούν με λάσπες, να φωνάξουν, να ουρλιάξουν, είναι ελεύθεροι να το κάνουν. Όμως ξέρουν πολύ καλά πως όταν έρθει η ώρα να μπουν στο σπίτι, θα βγάλουν τα παπούτσια τους και θα μπουν απευθείας στο μπάνιο. Δεν είμαι αυστηρός ούτε υστερικός με αυτά τα θέματα. Άλλωστε ξέρεις πόσες φορές έχω ξεσκατίσει τα παιδιά μου πάνω στις Fendi πολυθρόνες του σαλονιού; Δεν με νοιάζουν αυτά τα πράγματα, όσο το να σέβονται κάποια όρια.”

Τέλος μας περιέγραψε τις αγαπημένες του γωνίες που προτιμά στο σπίτι: “Το έχω διαμορφώσει έτσι ώστε όλοι οι χώροι είναι εξίσου λειτουργικού και άνετοι. Κάθε μέρα όμως πηγαίνω στο spa room, μπαίνω στο χαμάμ και κάθομαι λίγη ώρα, αφού εκτός το ότι μου κάνει καλό στο σώμα, αφαιρώντας τις τοξίνες με τον ιδρώτα, είναι ευεργετικό και για την φωνή μου με τους υδρατμούς που παράγει.”

Read More

And More