Πίσω στην κορυφή της σελίδας
12.09.2014 | 12:36

Ο Γιώργος Τσαλίκης σε ντουέτο με τον Azis! Άκουσε το teaser!

Ο Γιώργος Τσαλίκης σε ντουέτο με τον Azis! Άκουσε το teaser!
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Ο νούμερο 1 Star τα τελευταία χρόνια στα Βαλκάνια και όχι μόνο, με τεράστιες επιτυχίες στο ενεργητικό του σε χώρες με πολύ μεγάλες αγορές, Ρωσία, Γερμάνια, Τουρκία, Βουλγαρία, Ισραήλ και Μέση Ανατολή συνεργάζεται για πρώτη φορά με τον δικό μας Γιώργο Τσαλίκη.
 
Το ντουέτο που δημιούργησαν οι δυο καλλιτέχνες σύμφωνα με  πληροφορίες είναι ένα πολύ δυναμικό, πολύ ξεσηκωτικό και up-tempo τραγούδι σε μουσική του ίδιου του Azis και στίχους του Azis και του Γιώργου Τσαλίκη και αναμένεται να σαρώσει στα charts και στο Youtube.

Η φιλική σχέση και η άψογη χημεία που δημιουργήθηκε ανάμεσα στους δυο καλλιτέχνες, η αμοιβαία εκτίμηση του ενός για τον άλλον δημιούργησε ένα απίστευτα θετικό κλίμα στο Studio και φυσικά ένα εκρηκτικό αποτέλεσμα.
 
Την παραγωγή του τραγουδιού και την ενορχήστρωση ανέλαβε ο συνεργάτης του Γιώργου Τσαλίκη, Παναγιώτης Μπρακούλιας ενώ το όλο Project έχει στηθεί και προετοιμαστεί εδώ και αρκετούς μήνες απο τον παραγωγό και μάνατζερ του Γιώργου, Μάριο Χαπέρη και τον ίδιο τον Azis και την δισκογραφική του εταιρεία, Diapason Music, η οποία είναι και ενθουσιασμένη απο το αποτέλεσμα.
 
Γεμάτος εκπλήξεις πάντα, ο Γιώργος Τσαλίκης δεν ... ηρεμεί ποτέ και προσφέρει στο κοινό που τον ακολουθεί πιστά ανατρεπτικές συνεργασίες, φιλόδοξα project και μας το αποδυκνείει για άλλη μια φορά.
 
 Πάρε μια γεύση απο το teaser του τραγουδιού εδώ. Tον τίτλο του οποίου δεν μας έχουν αποκαλυψει ακόμα.Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Top 10