Θ. Τσαλταμπάσης: “Κάθε μήνα παλεύω με την δόση του δανείου μου..”

Ο Θανάσης Τσαλταμπάσης μίλησε στο περιοδικό “People” για το αν έχει περισσότερες κατακτήσεις τώρα που έχει γίνει γνωστός, πως διαχειρίζεται τις θαυμάστριες παρόλο που έχει 3 χρόνια σχέση, αλλά και αν ήταν η ζωή του εύκολη μέχρι σήμερα!
Ο κωμικός ηθοποιός αποκάλυψε ότι τον προσεγγίζουν περισσότερες γυναίκες τώρα που έχει γίνει γνωστός: “Ναι γιατί το γυαλί είναι αφροδισιακό. Σήμερα με προσεγγίζουν περισσότερες γυναίκες, όμως το βρίσκω λογικό αφού είμαι αναγνωρίσιμος. Κάποτε έκανα εγώ το πρώτο βήμα, ενώ τώρα έρχονται εκείνες και μου μιλάνε.”
Στη συνέχεια παραδέχτηκε ότι φλερτάρει παρόλο που έχει σχέση: “Με κολακεύει αλλά κρατάω τις αποστάσεις. Όμως κι εγώ φλερτάρω παρόλο που έχω σχέση. Μου αρέσει το φλερτ αλλά δεν περιμένω κάποιο αντίκρισμα. Μου αρέσει να “ανεβάζω” τις γυναίκες, αλλά δεν αποσκοπώ κάπου. Μπορεί στο φλερτ να υποβόσκει το σεξουαλικό στοιχείο, όμως όταν το κάνεις με αθωότητα παίρνει άλλη μορφή.”
Τέλος ο ίδιος δήλωσε ότι η ζωή του μέχρι σήμερα ήταν αρκετά εύκολη: “Σε γενικές γραμμές θα έλεγα πως ήταν αρκετά εύκολη. Όμως αντιμετωπίζω και εγώ διάφορα θέματα. Για παράδειγμα έχω πάρει ένα σπίτι με δάνειο, χωρίς να γνωρίζω τι μπελάς θα μας βρει τώρα με την κρίση και κάθε μήνα παλεύω με την δόση του δανείου μου. Είναι ένας μεγάλος βραχνάς που με περιμένει κάθε μήνα και με δυσκολεύει, όμως δουλεύω πολύ σκληρά.”

Read More

And More