Π. Τσαπανίδου: Όλα όσα έζησε στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου στο Βερολίνο!

Μια ξεχωριστή εμπειρία στο 64ο Φεστιβάλ κινηματογράφου του Βερολίνου έζησε αυτές τις μέρες η Πόπη Τσαπανίδου. Η γνωστή δημοσιογράφος ταξίδεψε για τη Γερμανία με την ιδιότητα της ηθοποιού, περπάτησε στο κόκκινο χαλί του Berlinale και έκλεψε τις εντυπώσεις.
Παραδίδοντας τη σκυτάλη της εκπομπής “Live U” στον Παναγιώτη Στάθη, η Πόπη Τσαπανίδου έφυγε με τους συντελεστές της ταινίας “Μικρό ψάρι” στην οποία ενσαρκώνει την γυναίκα ενός αρχιμαφιόζου, για το Φεστιβάλ και την παρουσίαση της ταινίας.

Μιλώντας στον “Ελεύθερο Τύπο”, η δημοσιογράφος εξομολογήθηκε για αυτή την εμφάνισή της στο κόκκινο χαλί. “Είναι πέρα από κάθε φαντασία. Δεν ονειρευόμουν ποτέ ότι κάτι τέτοιο μπορεί να γίνει, γιατί ήταν πολύ μακριά από εμένα. Τώρα που το ζω, το απολαμβάνω μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο” και προσθέτει: “Βρέθηκα σε ένα χώρο που περνούν συνεχώς διασημότητες του Χόλιγουντ… Δεν καλύπτω, όμως το γεγονός, το ζω! Έχω δώσει στον εαυτό μου την πολυτέλεια να το απολαύσει”.
Ενώ, για τις κριτικές που δέχτηκε η ταινία, ανέφερε: “Ο διευθυντής της Berlinal, με το οποίο μιλήσαμε, δεν είχε λόγια για να περιγράψει την ταινία. Μας είπε χαρακτηριστικά: “Την ερωτεύτηκα από την πρώτη ματιά”!”

Την ίδια στιγμή, μιλώντας στην “Real Life” ανέφερε χαρακτηριστικά για το ρόλο της στο “Μικρό Ψάρι”: “Παρόλο που ο ρόλος μου ήταν μικρός ήταν αρκετά δύσκολο για εμένα”!
Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε πως οι συντελεστές της ταινίας μας έδωσαν και μια μικρή γεύση από το πώς πέρασαν στο Βερολίνο, μέσα από τις φωτογραφίες τους στο Instagram:

Read More

And More