Πρόβα νυφικού για την Κατερίνα Τσάβαλου! Φωτογραφίες

Νυφούλα ντύθηκε η Κατερίνα Τσάβαλου και έβαλε “φωτιά” στα social media. Η γνωστή ηθοποιός έκανε τη φωτογράφηση για τη νέα εκπομπή του Alpha “Η μάχη των φύλων” που θα συμμετέχει και ανέβασε τις φωτογραφίες από την πρόβα νυφικού της στο Instagram.
Κρατώντας το ιδιαίτερο στυλ της και επιλέγοντας ένα κοντό λευκό φόρεμα και πέπλο στα μαλλιά η Κατερίνα στέκεται νυφούλα στο πλευρό του Γιώργου Χατζηπαύλου και ετοιμάζεται να μας δείξει τη “μάχη” μεταξύ ανδρών και γυναικών.

/

Η “Μάχη των φύλων” είναι η καινούρια και πολλά υποσχόμενη εκπομπή του Alpha που κλείνει το μάτι στη φωτεινή αλλά και σκοτεινή πλευρά των σχέσεων και μας θυμίζει καταστάσεις που όλοι έχουμε ζήσει και θέλουμε να θυμόμαστε ή… να ξεχάσουμε.
Ο έρωτας, το φλερτ, η συγκατοίκηση, ο γάμος, η απιστία, οι κόντρες, οι αντροπαρέες και οι γυναικοπαρέες γίνονται αφορμή για γέλιο μέχρι τελικής πτώσεως.
Σε κάθε εκπομπή, ένα διαφορετικό θέμα “μάχης” μεταξύ ανδρών και γυναικών θα ξετυλίγεται μέσα από συνεντεύξεις καλεσμένων, χιουμοριστικά σκετς και standup comedy.
Μπροστά σε ένα ζωντανό κοινό, δράση αναλαμβάνει ο Γιώργος Χατζηπαύλου και μαζί του οι Εύη Δόβελου, Έφη Καραγιάννη, Κατερίνα Τσάβαλου, Ερμόλαος Ματθαίου και Ζήσης Ρούμπος. Ενώ καλεσμένο κάθε φορά θα είναι και ένα διάσημο ζευγάρι.

Δες φωτογραφίες:

/

/

/

Read More

And More