Κ. Τσάβαλου: Επίσημη πρεμιέρα με επώνυμους φίλους στο πλευρό της! Φωτογραφίες

Επίσημη πρεμιέρα στο θέατρο “Αργώ” με την ανατρεπτική κωμωδία”Μπλουμ” είχε χθες βράδυ η Κατερίνα Τσάβαλου. Η γνωστή ηθοποιός μαζί με τους Λεωνίδα Κακούρη, Ηρώ Μουκίου, Ορέστη Τρίκα συμμετέχουν στην κωμωδία του Αμερικανού συγγραφέα και ηθοποιού Ζακ Μπραφ, σε σκηνοθεσία Νίκου Χανιωτάκη.

Το “παρών” στη βραδιά έδωσαν πολλοί επώνυμοι από τον καλλιτεχνικό χώρο. Ανάμεσά τους ήταν ο Μάνος Ιωάννου, ο Μιχάλης Ρέππας με τον Θανάση Παπαθανασίου, ο Κωνσταντίνος Λάγκος, η Κλέλια Πανταζή και πολλοί άλλοι.

/

Υπόθεση του έργου:
Η «συγκινητική» -όπως χαρακτηρίστηκε από τον αμερικανικό Τύπο- κωμωδία εκτυλίσσεται σε ένα παραθαλάσσιο εξοχικό στο Λονγκ Μπιτς Άιλαντ του Νιου Τζέρσεϊ. Ο νεαρός καταθλιπτικός Τσάρλι Μπλουμ ετοιμάζεται να κρεμαστεί όταν μια μεσίτρια, η Έμα, μπαίνει «τυχαία» στο σπίτι και τον σώζει.

/

Επειδή δεν μπορεί να τα βγάλει πέρα μόνη της, καλεί τον Μάιρον, πυροσβέστη και ντραγκ ντίλερ της περιοχής σε βοήθεια. Στη συνέχεια, εμφανίζεται η Κιμ, μία σέξι συνοδός που έχει πληρώσει ο κολλητός του Τσάρλι για να του φτιάξει το κέφι. Ο Τσάρλι τους ανακοινώνει ότι σκότωσε έξι ανθρώπους και σιγά – σιγά αποκαλύπτονται οι λόγοι που βρίσκεται ο καθένας από τους τέσσερις εκεί…

/

Δες φωτογραφίες από τη βραδιά:

Κατερίνα Τσάβαλου, Ορέστης Τρίκας, Ανδρομάχη Μαρκοπούλου, Θεοδώρα Σιάρκου, Κωνσταντίνος Λάγκος
/

Κατερίνα Τσάβαλου, Μάνος Ιωάννου
/

Κλέλια Πανταζή, Κατερίνα Τσάβαλου
/

Κλέλια Πανταζή
/

Θανάσης Παπαθανασίου, Μιχάλης Ρέππας, Ηρώ Μουκίου
/

Κατερίνα Τσάβαλου, Διαγόρας Χρονόπουλος
/

Ωραιοζήλη Καραγιαννίδου, Λεωνίδας Κακούρης, Κατερίνα Τσάβαλου
/

Σόφη Ζανίνου, Κατερίνα Τσάβαλου
/

Read More

And More