Θύμα ληστείας η δημοσιογράφος Μάγδα Τσέγκου

Μεγάλη λαχτάρα πέρασε η δημοσιογράφος του Σκάι Μάγδα Τσέγκου, όταν άγνωστοι έσπασαν το αυτοκίνητό της στο κέντρο της Αθήνας.
Η συμπαρουσιάστρια του Γιώργου Αυτιά είχε παρκάρει κοντά στο σπίτι του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη, μία από τις κεντρικότερες και με συχνές περιπολίες αστυνομικών περιοχές της Αθήνας.
Όπως αποκάλυψε η ίδια στην “Πρωινή Μελέτη”, το επόμενο πρωί βρήκε το αμάξι σπασμένο: οι ληστές είχαν παραβιάσει το δεξί παράθυρο, από το οποίο μπήκαν στο εσωτερικό. Αφού έκαναν το όχημα άνω – κάτω και δεν βρήκαν τίποτα να κλέψουν, έφυγαν. Μάλιστα, πέταξαν έξω κάποια ρούχα που είχε η ίδια στο αμάξι της.
“Ήταν μια περιπέτεια που δεν ζω πρώτη φορά. Τρίτωσε το κακό… Το πρωί πλησίασα το αυτοκίνητο και είδα κόσμο τριγύρω, λέω “τι κοιτάζουν” και κατάλαβα ότι έβλεπαν το δικό μου αυτοκίνητο. Είχαν σπάσει το δεξί τζάμι και είχε γεμίσει το εσωτερικό του αυτοκινήτου με γυαλιά. Τα είχαν πειράξει όλα, μου λείπουν κάποια χαρτιά και δεν ξέρω ακόμη τι άλλο”, δήλωσε και συμπλήρωσε: “Είχα κάνει το λάθος και είχα αφήσει μέσα στο αυτοκίνητο δυο κρεμάστρες με ρούχα και αυτό το έκανε μάλλον στόχο για τους ληστές”.

Read More

And More