Της άνοιξε το κεφάλι με τσεκούρι για την… τιμή του!

Η συγκλονιστική ιστορίας μιας γυναίκας που ήθελε απλά να ζήσει. Να ζήσει χωρίς να τη χτυπούν κάθε μέρα. Μιας γυναίκας που έκανε το «λάθος» να ερωτευτεί. Μιας γυναίκας που ο Θεός τη «γέννησε» στο Πακιστάν.
Την ιστορία της Γκουλ Μεένα έφερε στο φως ένα σοκαριστικό ρεπορτάζ του CNN. Είναι ένα από τα πολλά εγκλήματα που γίνονται στο όνομα της «τιμής»…

Το δράμα της ξεκίνησε όταν ήταν μόλις 12 ετών. Τότε η οικογένειά της αποφάσισε να την παντρέψει με έναν άνδρα 60 ετών. Θα μπορούσε να είναι πατέρας ή πάππους της. Ο σύζυγός της την έδερνε κάθε μέρα. «Έκλαιγα και τον ικέτευα να σταματήσει. Αλλά εκείνος απλά συνέχιζε να με χτυπά», λέει.

Όταν πήγε και αποκάλυψε στην οικογένειά της τι περνούσε, την έδειραν κι εκεί. Της είπαν πως ανήκει στον άνδρα της. Και την έδιωξαν.

src=http://images.watchit.gr/?h=356&w=600&src=https://www.newsit.gr/files/Image/2013/04/05/gul.jpg

Πέρασαν πέντε χρόνια κακοποίησης, στη διάρκεια των οποίων πολλές φορές προσπάθησε να αυτοκτονήσει πίνοντας δηλητήριο.
Μέχρι που μπήκε στη ζωή της ένας νεαρός Αφγανός. Ήταν Νοέμβριος του 2012 όταν βρήκε το θάρρος, μάζεψε τα πράγματά της και το έσκασε με τον αγαπημένο της για το Τζαλαλαμπάντ του Αφγανιστάν.

Ήξερε ότι διέπραξε το υπέρτατο έγκλημα σύμφωνα με τα ισλαμικά ήθη και έθιμα. Αλλά ήξερε επίσης πως δε μπορούσε να συνεχίσει να ζει τη ζωή που ζούσε από την ημέρα που παντρεύτηκε.

«Ήξερα πως ο άνδρας και η οικογένεια μου θα έψαχναν να με βρουν. Αλλά ποτέ δεν περίμενα πως θα συνέβαινε ό,τι συνέβη», λέει στο CNN.

Ο αδελφός της ήταν εκείνος που βρήκε το παράνομο ζευγάρι. Ήταν οπλισμένος με ένα τσεκούρι όταν πέρασε τα σύνορα από το Πακιστάν στο Αφγανιστάν. Πρώτα, σκότωσε τον νεαρό Αφγανό. Και μετά, επιτέθηκε χωρίς έλεος στην ίδια του την αδερφή. Τη χτύπησε 15 φορές στο κεφάλι, στο πρόσωπο και στο σώμα. Η Γκουλ πάλεψε πριν λιποθυμήσει.

Διάβασε περισσότερα στο Newsit

Read More

And More