Γ. Τσιμιτσέλης: Πού παντρεύτηκε και ποιου την ευλογία πήρε;

Ο γνωστός ηθοποιός, Γιάννης Τσιμιτσέλης, που πρόσφατα επέστρεψε στην Ελλάδα – είχε πάει ταξιδάκι στην Ρώμη με την αγαπημένη του, Βάσω Λασκαράκη – σε συνέντευξη που έδωσε στο ”Radar”, μίλησε για τον… γάμο τους, τον ρόλο του στην ”Πολυκατοικία” και τα επόμενα επαγγελματικά του βήματα!

Ο Γιάννης, που, όταν κάποιος τον ρωτάει για τη σχέση του με την ηθοποιό Βάσω Λασκαράκη, απαντάει πως ”δεν πουλάει την προσωπική του ζωή”, αυτή τη φορά σε ερώτηση δημοσιογράφου, για τον αν παντρεύτηκαν κρυφά στο ταξίδι τους στη Ρώμη, είπε: ”Θέλεις την αλήθεια; Παντρευτήκαμε κρυφά και πήραμε και την ευλογία του Πάπα! (γέλια) Ικανοποιήθηκες;”

Ο ”Τάκης” της Πολυκατοικίας είναι άστατος και άπιστος. Πόσο… ”Τσιμιτσέλη” έχει αυτός ο ρόλος μέσα του; ”Πολύ λίγο Τσιμιτσέλη, αλλά τον παλιό. Υπήρξα και άπιστος – όχι πολύ! – αλλά τώρα έχω αλλάξει. Ακόμα και ο τωρινός Γιάννης δεν έχει καθόλου Τάκη.”

Ο Γιάννης αυτό το διάστημα κάνει ένα σπέσιαλ guest στην κωμωδία ”Με λένε Βαγγέλη” του MEGA και για δύο επεισόδια θα παίζει έναν τρομερό φυλακόβιο. Επιπλέον, τον Ιούνιο θα ξεκινήσει τα γυρίσματα για την νέα ταινία του Νίκου Περράκη, ”Λούφα και συναλλαγή!”

Read More

And More