Σ. Τσιμτσιλή: ”Με το Θέμη μένουμε μαζί και είμαστε έτοιμοι για γάμο”!

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή μίλησε στο περιοδικό ”Down Town” για τα παιδικά της χρόνια, την απόφαση της να ασχοληθεί με τη δημοσιογραφία, τον συντροφό της και τα παιδιά!

Η πρώτη της επαφή με τον χώρο της δημοσιογραφίας έγινε στην ηλικία των 17, όταν μία φίλη της από το λύκειο, που ήταν αρχισυντάκτρια σε περιοδικό, την έπαιρνε μαζί της σε φωτογραφήσεις και συνεντεύξεις. Όλα αυτά της φάνηκαν πολύ γοητευτικά κι έτσι πήρε την απόφαση ν’ ασχοληθεί με τη δημοσιογραφία και ν’ αφήσει ό,τι άλλο έκανε μέχρι τότε. Ξεκίνησε από το κανάλι TV Μακεδονία, στη συνέχεια πήγε στο MAD, ύστερα στο Star και κατέληξε στο ALTER, όπου και την απολαμβάνουμε εδώ και πέντε χρόνια.

Η ίδια αναφέρθηκε στον χαμό του πατέρα της, δηλώνοντας χαρακτηριστικά: ”Έζησα την ξαφνική απώλεια στην περίπτωση του πατέρα μου, την εντελώς αιφνίδια και οδυνηρή. Σε βυθίζει σε μια θάλασσα, σε ένα αδιέξοδο συναισθημάτων και ενοχών“. Κάτι παρόμοιο ένιωσε και στο χαμό της γιαγιάς της, η οποία την μεγάλωσε όταν έφυγε ο πατέρας της και τόνισε πως ”τελικά σ’ αυτά δεν υπάρχει συμβιβασμός, παρά μόνο πόνος”.

Όσον αφορά τον έρωτα, η Σταματίνα δήλωσε πως της χτύπησε την πόρτα… εντελώς ξαφνικά. Αυτή τη στιγμή είναι πολύ ευτυχισμένη και βέβαιη ότι ο Θέμης Σοφός είναι ο άντρας της ζωής της, ένα συναίσθημα που γίνεται συνεχώς εντονότερο. Γι αυτό και εύχεται να μην είναι μόνο ένα όνειρο όλο αυτό και ξαφνικά ξυπνήσει…

Η γνωστή παρουσιάστρια δήλωσε πως αν τα σημαντικά συναισθήματα και τις καταστάσεις που ζεις με τον άνθρωπό σου τις μοιράζεσαι και με άλλους εκτός από τον ίδιο, τότε είναι σαν να τις μειώνεις και να τις μικραίνεις πολύ. Παρόλ’ αυτά, παραδέχτηκε στο περιοδικό πως: ”Μένουμε μαζί και είμαστε έτοιμοι για γάμο και οικογένεια! Είμαι σίγουρη πως θέλω να περάσω όλη μου τη ζωή μαζί του, κάθε πρωινό ξύπνημα και κάθε μέρα και κάθε βράδυ να αισθάνομαι την ανάσα του δίπλα μου και να κάνουμε παιδιά μαζί!”

Διάβασε περισσότερα στο ”Down Town” που κυκλοφορεί!

Read More

And More