Σ. Τσιμτσιλή: Τι της είπε η μαμά της για το “Dancing on ice”;

Λίγο πριν ξεκινήσει τις φιγούρες στον πάγο η Σταματίνα Τσιμτσιλή μίλησε για τις πρόβες στο “Dancing on ice”, τη άποψη του συζύγου της στην απόφασή της να συμμετάσχει στο show αλλά και τους φόβους της μαμάς της.
Μιλώντας για τον Θέμη Σοφό αποκάλυψε στο “Πρωινό Ant1” ότι εκείνος ήταν από την αρχή πολύ θετικός και υποστηρικτικός με την απόφασή της να συμμετέχει στο παιχνίδι. “Ο άνδρας μου πριν από τις εννιά δεν γυρνάει στο σπίτι.. οπότε την ίδια ώρα γυρνάμε και πάλι.. Ήταν πολύ θετικός και υποστηρικτικός αλλά έτσι είναι πάντα”, είπε και αποκάλυψε πως αυτός που έχει μεγαλύτερο άγχος είναι η μαμά της. “Πιο πολλές ενστάσεις είχε η μαμά μου που μου λέει μη χτυπήσεις τα πόδια σου, τα χέρια σου, μην πάθεις καμιά ζημιά, όπως είναι η κάθε μανούλα με το παιδί της”, δήλωσε χαρακτηριστικά.
Παράλληλα, η γνωστή παρουσιάστρια αναφέρθηκε και στις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν στο Alter. “Το Dancing με αποφορτίζει. Σ’ αυτή τη φάση της ζωής μου και επειδή υπάρχουν κάποια προβλήματα στη χώρα μας και που αντιμετωπίζουμε κι εμείς στην καθημερινότητά μας στο Αlter στο Dancing είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να εκτονώνομαι… Έρχομαι στην πρόβα κι αφήνω στο παγοδρόμιο ό,τι με έχει απασχολήσει όλη μέρα, ενδεχομένως με έχει στεναχωρήσει, είναι μια καλή ευκαιρία να ξεφύγω”.

Read More

And More