Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η επιστροφή στην Αθήνα και οι ετοιμασίες για τη βάφτιση των κοριτσιών της!

Στην Αθήνα επέστρεψε με τον σύζυγό της Θέμη Σοφό και τις κορούλες της η Σταματίνα Τσιμτσιλή. Η γνωστή παρουσιάστρια που σε λίγες μέρες θα ξεκινήσει την εκπομπή “Happy Day” στον Alpha, επέστρεψε μετά από τις όμορφες στιγμές που πέρασε στην Πάρο.

Η ίδια μάλιστα, απόλαυσε πολύ το καλοκαίρι με την μικρή Νάγια και την 2 μηνών κορούλα της Μαίρη. Ξεκουράστηκε, μαύρισε, ανανεώθηκε και διασκέδασε στο νησί των Κυκλάδων. Ενώ, μοιράστηκε και με τους φίλους της στο Instagram μερικές φωτογραφίες από τις βραδινές βόλτες της στο νησί.

Ωστόσο, με αφορμή την πρώτη συνάντηση με τους συνεργάτες της εκπομπής στις αρχές του Σεπτέμβρη, αλλά και τις επαγγελματικές υποχρεώσεις του συζύγου της, άφησε τις ανέμελες στιγμές στην Πάρο και επέστρεψε στην πρωτεύουσα.
Κατά την επιστροφή της δημοσίευσε και μια φωτογραφία της από το πλοίο γράφοντας χαρακτηριστικά: “Πετώντας στον ωκεανό και πάλι πίσω”.

Ωστόσο, αξίζει να αναφέρουμε πως επιστρέφοντας από τις διακοπές η Σταματίνα θα ξεκινήσει και τις ετοιμασίες για τη διπλή βάφτιση των κοριτσιών της που θα γίνει σύμφωνα με δημοσίευμα του “Hello!” μέσα στο Σεπτέμβρη. Η όμορφη παρουσιάστρια έχει ήδη ξετρελαθεί με τις δυο κορούλες της και περιμένει πως και πως τη βάφτισή τους.

Πηγή φωτογραφιών: Hello!, Instagram

Read More

And More