Γιατί η Μ. Τσιντικίδου ζητά πάνω 300.000 € αποζημίωση;

Η πρώην Σταρ Ελλάς έχει καταφύγει στη δικαιοσύνη και διεκδικεί το ποσό των 300.000 ευρώ από το ινστιτούτο, όπως είδαμε στο “Αξίζει να το ζεις”, ενώ βρίσκεται σε αντιδικία και με τη δερματολόγο γιατρό που της έκανε την επίμαχη αποτρίχωση με λέιζερ, την οποία μήνυσε για σωματική μάχη από αμέλεια.

Σύμφωνα με την «Espresso», η πρώην Σταρ Ελλάς υποστηρίζει πως η αποτρίχωση της προκάλεσε εγκαύματα διαμέτρου 1 έως 3 εκατοστών. Όπως είπε και στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου τα εγκαύματα ήταν 2ου βαθμού.

Το γεγονός έλαβε χώρα πριν από 7 χρόνια αλλά δεν έχει τελεσιδικήσει καθώς εκκρεμεί στο Εφετείο, ενώ προχθες πήρε την τρίτη αναβολή λόγω απουσίας της μηνύτριας, που επικαλέστηκε ασθένεια με πυρετό.

Το δικαστήριο έκανε δεκτό το αίτημα της Μαρίνας Τσιντικίδου για αναβολή, όμως, της επέβαλε πρόστιμο 100 ευρώ για λιπομαρτυρία και μη καταβολή δικαστικών εξόδων.

Μάλιστα, σύμφωνα με την πρόεδρο του δικαστηρίου, αν δεν προσέλθει ούτε στην νέα δικάσιμο που ορίστηκε, στις 10 Ιουνίου 2011, τότε θα διαταχθεί η βίαιη προσαγωγή της.

Η Μαρίνα Τσιντικίδου μίλησε για το θέμα αν και δεν είχε σκοπό. Μετά την αποτρίχωση είχε πολλούς πόνους στα πόδια και στην κοιλιά και έκανε για αρκετό καιρό θεραπεία.

Read More

And More