Αλέξης Τσίπρας: Το party γενεθλίων του στην Αίγινα!

Τα γενέθλιά του είχε πριν λίγες μέρες ο Αλέξης Τσίπρας και τα γιόρτασε μεταξύ Αθήνας και Αίγινας. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έγινε 40 χρόνων και δεν σταμάτησε να δέχεται ευχές από τα αγαπημένα του πρόσωπα, την οικογένειά του, τους φίλους και τους συναδέλφους του.
Σύμφωνα με την Real News, ο Αλέξης Τσίπρας πέρασε το Σαββατοκύριακο στην Αίγινα (που αποτελεί αγαπημένο του καλοκαιρινό προορισμό) μαζί με την σύντροφό του Περιστέρα και τα παιδιά τους Φοίβο και Ορφέα – Ερνέστο. Ενώ, και τη Δευτέρα, παρόλο που ήθελε να περάσει πιο πολύ χρόνο με τα αγαπημένα του πρόσωπα δεν αμέλησε τις πολιτικές του υποχρεώσεις.

Την ημέρα των γενεθλίων του, ταξίδεψε μάλιστα αυθημερόν στην Αθήνα, προκειμένου να βρεθεί στη συνεδρίαση των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ που συμμετέχουν στο δεύτερο θερινό τμήμα της Βουλής.
Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού του με το πλοίο της γραμμής, ο Αλέξης Τσίπρας συναντήθηκε με κατοίκους της Αίγινας και δεν αρνήθηκε να φωτογραφηθεί μαζί τους. Ενώ, την ίδια μέρα που επέστρεψε στο νησί, τον περίμενε ένα μεγάλο party γενεθλίων που του είχε ετοιμάσει η οικογένειά του. Εκεί έσβησε τα κεράκια της τούρτας με τους γιους του και απόλαυσε λίγες στιγμές ηρεμίας με τα αγαπημένα του πρόσωπα.

Read More

And More