Πίσω στην κορυφή της σελίδας
10.08.2015 | 20:10

Πετάς τα τσόφλια από τα αυγά; Μόλις διαβάσεις αυτό δεν θα το ξανακάνεις

 Πετάς τα τσόφλια από τα αυγά; Μόλις διαβάσεις αυτό δεν θα το ξανακάνεις
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Ένα κέλυφος αυγού αποτελείται κατά 90% από ασβέστιο και είναι μια φυσική πηγή μετάλλων. Το σώμα απορροφά εύκολα το ασβέστιο από τα τσόφλια των αυγών λόγω της χημικής σύνθεσης του κελύφους, που είναι σχεδόν ταυτόσημη με εκείνη των ανθρώπινων οστών και των δοντιών.
 
Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου

LATEST NEWS

Τελευταία ενημέρωση: 20:00

Check this
Confessions of a beauty junkie! Ποια είναι τα καλλυντικά που ψωνίζει μια beauty editor όταν ταξιδεύει στο εξωτερικό!
Κόκκινα ankle boots: Πως να φορέσεις τη Νο1 τάση της σεζόν σύμφωνα με τα street styles
Ιδανικές για δίαιτα: Συνταγές με ζυμαρικά που δεν ξεπερνούν τις 300 θερμίδες
James Franco: Το “άτακτο” αγόρι του Hollywood πουλάει το σπίτι του και μπορούμε επιτέλους να το δούμε
Top 10