Πίσω στην κορυφή της σελίδας
10.08.2015 | 20:10

Πετάς τα τσόφλια από τα αυγά; Μόλις διαβάσεις αυτό δεν θα το ξανακάνεις

 Πετάς τα τσόφλια από τα αυγά; Μόλις διαβάσεις αυτό δεν θα το ξανακάνεις
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Ένα κέλυφος αυγού αποτελείται κατά 90% από ασβέστιο και είναι μια φυσική πηγή μετάλλων. Το σώμα απορροφά εύκολα το ασβέστιο από τα τσόφλια των αυγών λόγω της χημικής σύνθεσης του κελύφους, που είναι σχεδόν ταυτόσημη με εκείνη των ανθρώπινων οστών και των δοντιών.
 
Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου

LATEST NEWS

Τελευταία ενημέρωση: 14:18

Check this
Δεν είναι αυτό που νομίζεις! Ένα stylish χτένισμα που μοιάζει δύσκολο αλλά γίνεται πανεύκολα!
Σκουλαρίκια, δαχτυλίδια, βραχιόλια, κολιέ: Η fashion editor προτείνει τα ωραιότερα της αγοράς
Ασκήσεις για σύσφιξη και γράμμωση που μπορείς να κάνεις σε ένα δωμάτιο
Μια μυκονιάτικη βίλα διεθνών προδιαγραφών που θα σε ενθουσιάσει με την κομψότητά της
Top 10