Πίσω στην κορυφή της σελίδας
19.04.2012 | 17:57

"Βλαχάρα κόψατε συντάξεις για να έχεις εσύ τα λούσα σου" φώναζαν πολίτες στην σύζυγο Τσοχατζόπουλου

Βλαχάρα κόψατε συντάξεις για να έχεις εσύ τα λούσα σου φώναζαν πολίτες στην σύζυγο Τσοχατζόπουλου
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
"Αξημέρωτα" θα μπορούσε να πει κανείς, χωρίς κανένας να καταλάβει το πότε και κυρίως μακριά από τα... αδιάκριτα βλέμματα, η Αρετή Τσοχατζοπούλου, κόρη του πρώην υπουργού, βρέθηκε στις 08:00 το πρωί στα δικαστήρια της Ευελπίδων. Το είχε ζητήσει ο δικηγόρος της από την Τετάρτη και το αίτημα της κα Τσοχατζοπούλου έγινε δεκτό από τις ανακριτικές αρχές.

Έτσι, νωρίς το πρωί βρέθηκε στο γραφείο του ανακριτή, ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί. Έφυγε χωρίς να γίνει αντιληπτή απο κανέναν. Αντίθετα από τη σύζυγο του πατέρα της...

Με βάση το εισαγγελικό πόρισμα, η Αρετή Τσοχατζοπούλου θεωρείται ύποπτη φυγής! Καλείται να δώσει εξηγήσεις για το ακίνητο στο Κολωνάκι που εμφανίζεται να αγοράζει το 2006, από εμπλεκόμενη στην υπόθεση εταιρεία, η οποία φαίνεται να το αγόρασε από offshore που φέρεται να ανήκει στον πατέρα της.

Στο πολυσέλιδο πόρισμα των εισαγγελέων που ερεύνησαν την υπόθεση, αναφέρεται ότι τα συμπεράσματα τους, όσον αφορά την οργάνωση που συνέστησαν όλα τα εμπλεκόμενα πρόσωπα για την λεγόμενη «επιχείρηση ξέπλυμα», ισχύουν και για την κόρη του πρώην υπουργού Αρετή Τσοχατζοπούλου. Όπως αναφέρεται στο πόρισμα για την κατηγορουμένη, «η συμμετοχή της στην ανωτέρω οργάνωση δεν έχει πλήρως διευκρινιστεί και η οποία όμως επωφελήθηκε από τη δραστηριότητά της, ενώ λόγω της συγγενικής της σχέσης με τον Άκη Τσοχατζόπουλο, έχει τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσει την υποδομή της οργάνωσης στην αλλοδαπή».

Ούτε μια ώρα δεν έμεινε στο γραφείο του ανακριτή η σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου. Η Βίκη Σταμάτη έφτασε στην Ευελπίδων περίπου στις 09:45, μπήκε στο ανακριτικό γραφείο από την πίσω πόρτα, μάλλον για να γλιτώσει τις κάμερες και τις επίμονες ερωτήσεις των δημοσιογράφων και λίγο πριν από τις 10:30, αποχώρησε.
 

Διάβασε περισσότερες λεπτομέρειες και δες περισσότερα βίντεο στο Newsit
Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου

LATEST NEWS

Τελευταία ενημέρωση: 10:42

Top 10