Ο Asthon χωρίζει με την Demi στο… twitter!

Η Demi και ο Asthon χώρισαν… ε! Τουλάχιστον ηλεκτρονικά. Φαίνεται πως ο γοητευτικός ηθοποιός δεν “ακολουθεί” πλέον την σύζυγό του στο twitter, ενώ και η G.I.Jane είχε πριν από μερικές μέρες αφαιρέσει τον άντρα της από το δικό της προφίλ. Τι συνέβη; Τι ρόλο μπορεί να έπαιξε σε αυτό όλη η ιστορία με την 23χρονη και το Σαββατοκύριακο της “αμαρτίας”;

Όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα radaronline ο χωρισμός μπορεί να μην έχει έρθει ακόμη στα χαρτιά, το twitter όμως δείχνει το δρόμο. Η MrsKutcher όπως είναι το nickname της Demi Moore στο twitter δεν βρίσκεται πια στην μακροσκελή λίστα των ατόμων που ακολουθεί ο Mr Kutcher. Μάλιστα οι πληροφορίες αναφέρουν πως και η ίδια είχε κάποια στιγμή σταματήσει να είναι συνδεδεμένη με τον σύζυγό της. Η τελευταία αυτή λεπτομέρεια, αποκαλύφθηκε όταν στο προφίλ του Asthon η Demi φαινόταν ως μία από τις τελευταίες 20 επαφές που επελεξαν να του κάνουν follow. Και τι σημαίνει αυτό; Μα πολύ απλά πως είχε σταματήσει να βρίσκεται σε αυτή τη λίστα και επέστρεψε πολύ πρόσφατα – για την ακρίβεια μετά την αποκάλυψη της κρυφής του ερωτικής σχέσης με την Sarah Leal το περασμένο Σαββατο κύριακο.

Επανασύνδεση στο twitter, αλλά όχι και στην παργματικότητα
Αυτή τη στιγμή που μιλάμε το ζευγάρι φαίνεται να είναι και πάλι μαζί, σε ό, τι αφορά στο twitter φυσικά, αφού για τον γάμο τους οι τελευταίες πληροφορίες κάνουν λόγο για διαζύγιο. Η διάσημη ηθοποιός φαίνεται να έχει κουραστεί με τις εξωσυζυγικές σχέσεις του νεαρού άνδρα της και η υπόθεση της Saral Leal, η οποία μάλιστα φαίνεται να συνέβη την ημέρα της επετείου των 6 χρόνων από το γάμο του ζευγαριού ξεχείλισε το ποτήρι!

Παρ’όλα αυτά σήμερα κυκλοφόρησαν κοινές φωτογραφίες τους!

Read More

And More