Oι διάσημοι εκφράζουν τη λύπη τους από το twitter για τον Steve Jobs!

Αναμφισβήτητα η είδηση της ημέρας είναι ο θάνατος του Steve Jobs. Αν γέμισε το timeline των Ελλήνων μία φορά στο twitter με ό,τι αφορά στον ιδρυτή της Apple, σκέψου τι έγινε στην Αμερική!

Ο Steve δεν μας άφησε μόνο τα καταπληκτικά προϊόντα τεχνολογίας αλλά και τις χρυσές συμβουλές του για μια πετυχημένη καριέρα ή καλύτερα μια ευτυχισμένη ζωή! Πολλές από αυτές τις ατάκες του τις twitt-αρουν σήμερα οι διάσημοι όλη μέρα! Μέσα από το twitter στέλνουν και τα συλλυπητήριά τους στην οικογένεια.

Ο Ashton Kutcher τα έκανε και τα δύο. ‘Εστειλε και τις ευχές στην οικογένεια και στην εταιρεία αλλά twitt-αρε και ατάκες του! Αυτό που μας κάνει εντύπωση είναι ότι στενοχωρήθηκε πολύ, όπως λέει κι ο ίδιος για κάποιον που δεν γνώρισε ποτέ του. Να σημειωθεί ότι ο Ashton είναι tech freak!

O Jim Carrey κάνοντας πάντα χιούμορ έγραψε: “Ο Steve Jobs ήταν ένας καταπληκτικός άνθρωπος. Θα ζει για πάντα στον σκληρό μου δίσκο!”

Ο Αrlond Schwarzenegger: O Steve ζούσε το όνειρο της California, κάθε μέρα της ζωής του. Άλλαξε τον κόσμο και ενέμπνευσε όλους εμάς!

Η Denise Richards: Τόσο λυπημένη για τον Steve Jobs. H καρδιά μου και η αγάπη μου πηγαίνει στην οικογένειά του…

Κάτι ανάλογο έγραψε και η Eva Longoria…

Aκόμη και η χρυσή κληρονόμος Paris Hilton έγραψε στο twitter της: “Είμαι τόσο λυπημένη από την είδηση για τον Steve Jobs. Ήταν μία διάνοια κι ένας από τους πιο καινοτόμους ανθρώπους στη γη. Άλλαξε τον κόσμο με πολλούς τρόπους.”

Kαι ο Bill Gates βέβαια που υπήρξε και ανταγωνιστής του αλλά και φίλος τους έγραψε μεταξύ άλλων:
Με θλίψη έμαθα πως ο Στιβ Τζομπς πέθανε. Η Μελίντα (σ.σ. η σύζυγός του) κι εγώ απευθύνουμε τα συλλυπητήριά μας στην οικογένεια, τους φίλους του, αλλά και σε όλους όσους άγγιξε το έργο του. Ο Στιβ κι εγώ συναντηθήκαμε πριν από 30 χρόνια και από τότε έχουμε υπάρξει συνάδερφοι, ανταγωνιστές αλλά και φίλοι. Σπάνια βλέπουμε στις μέρες μας έναν άνθρωπο με τέτοια επιρροή, η οποία θα παραμείνει για πολλές γενιές ακόμη”.


Read More

And More