Demi και Ashton: οι πιο σημαντικές στιγμές του γάμου τους μέσα από το Twitter!

H Demi Moore και ο Αshton Kutcher ήταν από τους πρώτους celebrities που εξοικειώθηκαν με το Twitter. Πρώτος ξεκίνησε ο Ashton ο οποίος άνοιξε Twitter στις 19 Ιανουαρίου του 2009. Δέκα μόλις μέρες μετά το ίδιο έκανε και η Demi Moore. Οι δημοσιογράφοι ανά τον κόσμο έτριβαν τα χέρια τους καθώς φάνηκε ότι κάτι τέτοιο θα τους προμήθευε με υλικό χωρίς οι ίδιοι να κάνουν τίποτα. Και δεν διαψεύτηκαν.

Το πρώτο “σκάνδαλο” ήρθε όταν ο Ashton ανέβασε στο Twitter του μια photo της Demi στην οποία ήταν σκυμμένη και φορούσε μαγιό.

Κάτω από αυτή την photo ο Ashton έγραψε: “Shh! Μην το πείτε στην γυναίκα μου!” και συνέχισε “Βλέποντας την γυναίκα μου να φοράει μπικίνι! Αγαπώ τον Θεό”

Η συγκεκριμένη φωτογραφία ξεσήκωσε πολλά σχόλια και σύντομα ο Ashton ήταν ο πρώτος celebrities που άγγιξε τους ένα εκατομμύριο followers.

Ανάμεσα στις “ιστορικές στιγμές” του ζευγαριού στο Twitter ήταν όταν οι δυο τους συνομιλούσαν στο Τwitter ενώ στην πραγματικότητα βρίσκονταν σε διπλανά δωμάτια. Μάλιστα, ο τρόπος που επέλεξαν να το κάνουν ήταν αρκετά παράδοξος καθώς έγραφαν αυτά που ήθελαν να πουν ο ένας στον άλλο στην παλάμη τους.

Τον περασμένο Σεπτέμβριο του 2010 όταν είχαν αρχίσει να ξεσπούν τα πρώτα σκάνδαλα σε σχέση με τον Ashton Kutcher ο ίδιος είχε δώσει την απάντησή του μέσω Twitter. Συγκεκριμένα αναφερόμενος στο σκανδαλοθηρικό περιοδικό Star έγραψε στην σελίδα του:” Αναφέρονται στην ελευθερία του τύπου. Δεν ξέρω για ποια ελευθερία μιλάνε όταν γράφουν επιστημονική φαντασία”.

Η Demi Moore συνέχισε μέσα από το δικό της Twitter γράφοντας: “Πολύ σωστά, αγάπη μου!”.

Λίγο αργότερα, το ζευγάρι ανέβασε φωτογραφίες από το γήπεδο στις οποίες φαίνονταν πιο ερωτευμένοι και ευτυχισμένοι από ποτέ…

Στην πέμπτη επέτειο του γάμου τους, το ζευγάρι ανέβασε photo από το κρεβάτι τους επιτρέποντας έτσι σε όλους τους fan τους να δουν αρκετές προσωπικές στιγμές…

Τον Δεκέμβριο του 2010 το ζευγάρι επισκέπτεται την Αίγυπτο και οι πολύ χαρούμενες φωτογραφίες στο Twitter δεν λείπουν…

Η Demi συνέχιζε να ανεβάζει φωτογραφίες από ευτυχισμένες στιγμές του ζευγαριού. Η τελευταία ήταν τον περασμένο Ιούλιο όταν το ζευγάρι είχε πάει για ψάρεμα…

Το πρώτο σημάδι ότι κάτι δεν πήγαινε καλά στην σχέση τους ήταν το Σεπτέμβριο του 2011 και συγκεκριμένα στην έκτη επέτειο γάμου της. Τότε η Demi Moore ανέβασε αυτή την φωτογραφία στο Twitter της γράφοντας: “Βλέπω μέσα από ΄σένα!”.

Τα υπόλοιπα είναι ιστορία: ο Ashton την απάτησε και ο εκείνη ζήτησε διαζύγιο. Αυτό που έγραψε στο Twitter της λίγες μέρες πριν τα λέει όλα: “Σαν γυναίκα, μητέρα και σύζυγος έχω κάποιες αξίες. Και γι’ αυτές τις αξίες αποφάσισα να προχωρήσω μπροστά”.

Σαν απάντηση, ο Ashton πόσταρε στο twitter του: “Πάντα θα νοσταλγώ τις στιγμές που πέρασα με την Demi”. Το μόνο που μένει πια είναι εκείνη να βγάλει από το twitter της το Mrs Kutcher!

Read More

And More