Η Katherine Jenkins βάζει φωτιά στο ζεύγος Beckham με τις δηλώσεις της περί απιστίας στο Twitter!

Ο David Beckham έχει υπάρξει πολλές φορές άτακτος αλλά όλες αυτές οι φορές ήρθαν στο φως της δημοσιότητας με αποτέλεσμα ο David να πρέπει να δώσει εξηγήσεις στην Victoria. Και τώρα, η τραγουδίστρια Katherine Jenkins αρνείται ότι είχε ποτέ σχέση με τον David Beckham. Το συγκλονιστικό, όμως, είναι ότι δεν είχε φτάσει στα αυτιά μας ποτέ μια τέτοια φήμη! Και αυτό είναι αξιοπερίεργο!

Η τραγουδίστρια ξεκίνησε μόνη της μια συζήτηση στο Twitter σχετικά με τον David.

H Katherine Jenkins ξεκίνησε αυτή την περίεργη συζήτηση στο twitter γράφοντας: “Αγαπητοί φίλοι, έχω διαβάσει κάποιες απαίσιες φήμες εδώ και ήθελα να ξέρετε ότι αρνούμαι ότι είχα ποτέ σχέση με τον David Beckham”. Στην συνέχεια έγραψε: “Οι φήμες είναι οδυνηρές, ψευδείς και οι δικηγόροι μου με συμβουλεύουν να απαντήσω!”. Και συνέχισε: “Τον συνάντησα μόνο δύο φορές: την πρώτη φορά στα Military Awards το 2010 και την άλλη στο West End τον Φεβρουάριο του 2012”.

Φυσικά, η απάντηση των εκπροσώπων τύπου του ζεύγους Beckham ήταν άμεση: “Την μια στιγμή ο David Beckham είναι νεκρός και την άλλη αυτό. Δεν υπάρχει ίχνος αλήθειας σε όλο αυτό!”.

Read More

And More