Πάσχει από νευρική ανορεξία η Τζένη Θεωνά; Τι αποκαλύπτει η γνωστή ηθοποιός

Δεν σταματούν τα δημοσιεύματα για την Τζένη Θεωνά το τελευταίο διάστημα. Η γνωστή ηθοποιός πρωταγωνιστεί στην παράσταση “Ηλίθιοι” και εκτός από τα επαγγελματικά της, έχει απασχολήσει και με την προσωπική της ζωή. Πρώτα ο χωρισμός με τον Ανδρέα Κοντόπουλο (δες εδώ τι είπε σε συνέντευξή της), μετά τα “καυτά” φιλιά με τον Δήμο Αναστασιάδη (δες φωτογραφίες) και τώρα ο κίνδυνος της νευρικής ανορεξίας.
Σε συνέντευξή της στο “ΕΓΩ!” και τον Πάνο Γιαννακόπουλο, η ταλαντούχα ηθοποιός ξεκαθαρίζει την κατάσταση. Για την ερωτική της ζωή κρατά σιγήν ιχθύος, αλλά για το θέμα της νευρικής ανορεξίας, αποκαλύπτει: “Νευρική ναι, ανορεξία όχι! Μέχρι στιγμής, δίνω μάχη μόνο με την “νευρική”. Με την ανορεξία καθόλου. Κουράστηκα, αγχώθηκα, πέρασα μια δύσκολη περίοδο. Κατανάλωσα πολύ ενέργεια και πολλές θερμίδες στο “Rocky Horror Show”. Είχε πολύ χορό, κίνηση, ανεβοκατέβασμα σκάλας”.

Ωστόσο, για την απότομη απώλεια βάρους αναφέρει: “Ευτυχώς τώρα έχω αρχίσει να παίρνω τα πάνω μου. Με την παράσταση έχασα οκτώ κιλά – σημαντική απώλεια για το δικό μου βάρος”.
Μάθε περισσότερα στο “ΕΓΩ!” που κυκλοφορεί!

Read More

And More