Πίσω στην κορυφή της σελίδας
08.04.2013 | 06:57

Τζένη Μπαλατσινού: Backstage φωτογραφίες από τη φωτογράφισή της για περιοδικό!

Τζένη Μπαλατσινού: Backstage φωτογραφίες από τη φωτογράφισή της για περιοδικό!
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Η Τζένη Μπαλατσινού μίλησε στο περιοδικό LIFE  και στην Ήρα Ανδρέου για τη σχέση της με τον Πέτρο Κωστόπουλο, τις δυσκολίες που τους έκαναν ακόμη πιο δυνατούς αλλά και τον νέο τρόπο σκέψης της απέναντι στη ζωή και όλα όσα συμβαίνουν στην κοινωνία. Δες backstage φωτογραφίες από την εντυπωσιακή  φωτογράφιση που έκανε για το περιοδικό

 src=/files/Image/NEWS/2013/APRILIOS/07-04/bala.jpg
«Θέλω να πιστεύω καλύτερη μητέρα. Ως σύζυγοι τώρα, βάσει των κοινωνικών επιταγών όλοι θα μπορούσαμε να είμαστε καλύτεροι. Όταν τα πράγματα είναι δεδομένα, η διαρρύθμιση μετράει. Και πολλές φορές στη διαρρύθμιση κάνεις και λάθη».

src=/files/Image/NEWS/2013/APRILIOS/07-04/bala2.jpg

«Αν δεν είχα συναντήσει ποτέ τον Πέτρο δεν θα ήμουν η ίδια γυναίκα. Μεγάλωσα με τον άντρα μου και το πιο ωραίο είναι ότι ζήσαμε χωρίς στεγανά και μονώσεις. Αυτό είναι το μεγαλύτερο δώρο που μου προσέφερε…»

src=/files/Image/NEWS/2013/APRILIOS/07-04/bala3-1.jpg

«Μετά από μία γερή σύγκρουση για κάποιο διάστημα επικρατεί το χάος, αλλά μετά σιγά σιγά τα πράγματα παίρνουν την μορφή τους. Σημασία έχει τι χρεώνεις στον εαυτό σου και όχι τι σου χρεώνουν οι άλλοι.. Αυτό που βιώσαμε μέχρι το κόκκαλο, είναι ότι οι περισσότεροι άνθρωποι αρέσκονται στο να ενώνουν τα πράγματα μέσω της παράνοιας και όχι της αλήθειας. Ο φθόνος στη χώρα μας δεν έχει ανάπαυση. Είτε είσαι πάνω, είτε είσαι κάτω...».

src=/files/Image/NEWS/2013/APRILIOS/07-04/bala4.jpg

«Η ζωή είναι ένα blink. Έχουμε έρθει εδώ για να μάθουμε να ζούμε, να μετέχουμε και να πειραματιζόμαστε. Ποτέ δεν σκέφτηκα τη ζωή μου από τη θέση του παρατηρητή».

src=/files/Image/NEWS/2013/APRILIOS/07-04/bala5.jpg

«Προίκα για μια γυναίκα, είναι η συντομία στο λόγο της, η ευγένεια και η χάρη της. Να μπορεί να στέκεται δίπλα και όχι απέναντι. Το απέναντι έχει πάντα ανταγωνισμό».


Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου

LATEST NEWS

Τελευταία ενημέρωση: 0:02

Top 10