Τζένη Μπαλατσινού: Οι κόρες της είναι πανέμορφες σαν εκείνη! Φωτογραφίες

Η Τζένη Μπαλατσινού είναι πολύ τυχερή αφού θα έχει για πάντα δυο πολύ καλές φίλες που μπορεί να εμπιστεύεται απόλυτα. Ο λόγος για τις κόρες της, Αμαλία και Αλεξάνδρα Κωστοπούλου. Οι τρεις έχουν μια ιδιαίτερη σχέση και ξέρουν να περνάνε καλά. Πρόσφατα μάλιστα έκαναν και μία εξόρμηση οι τρεις τους στη Σαντορίνη.

Η Τζένη που ξεκίνησε την καριέρα της από πολύ μικρή, είναι μια γυναίκα που ξεχωρίζει για την ομορφιά της και την φινέτσα της. Στα ίδια βήματα είναι και οι κόρες της που μας την θυμίζουν σε πολλές από τις φωτογραφίες τους! Τις εντυπώσεις κλέβουν οι καλλίγραμμες σιλουέτες τους που κληρονόμησαν φυσικά από την παρουσιάστρια του “Πρωινού mou”.
/

Η 17χρονη Αμαλία, μοιάζει πάρα πολύ στη μαμά της και αντικειμενικά είναι ένα πανέμορφο κορίτσι. Έχει έντονη κοινωνική ζωή, πολλούς φίλους και ιδιαίτερη αδυναμία στην οικογένειά της. Άνετα θα μπορούσε να ασχοληθεί με το modeling, αλλά φυσικά πρώτα θα πρέπει να τελειώσει το σχολείο της και μετά ν’ αποφασίσει με τι θα ασχοληθεί.

/

/

/
/

/

/

Από την άλλη η εξίσου όμορφη, μικρότερη και παιχνιδιάρα Αλεξάνδρα, μπορεί να μοιάζει περισσότερο στον μπαμπά της αλλά έχει υιοθετήσει το στυλ της μητέρας της. Αγαπάει πολύ τη θάλασσα και φυσικά είναι ξετρελαμένη με τον μικρό τους αδερφό, Μάξιμο.
/
/
/
/
Ο Μάξιμος έχει την προσοχή όλων στην οικογένεια

Read More

And More