Ο. Τζιόβας: “Όταν είχα σχέση με την Κατερίνα οι γυναίκες με φλέρταραν πιο πολύ!”

Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε στο περιοδικό “Down Town” για την νέα σχέση της Κατερίνας, για το αν έχουν συναντηθεί ποτέ μετά τον χωρισμό τους, για τις γυναίκες που τον φλέρταραν όσο ήταν με την Κατερίνα, αλλά και πόσο πολύ ήθελε να κάνει παιδιά μαζί της!
Ο Ορέστης δήλωσε ότι πλέον ο καθένας έχει πάρει τον δρόμο του: “Ο καθένας τώρα έχει τραβήξει τον δρόμο του. Η Κατερίνα έκανε και σχέση. Εγώ δεν μπορώ ακόμα. Είναι πολύ νωρίς. Ίσως αργότερα. Ξέρεις, ακόμα και αν έχει τελειώσει κάτι, πάντα κάτι μένει μέσα μας που δεν μας αφήνει να κάνουμε εύκολα το επόμενο βήμα. Και από την άλλη οι μακροχρόνιες σχέσεις με κούρασαν. Άλλη σχέση προς το παρόν δεν θέλω. Θέλω να μείνω λίγο μόνος μου.”

Ο ίδιος είπε ότι δεν έχει συναντηθεί καθόλου με την Κατερίνα μετά τον χωρισμό τους: “Όχι μέχρι σήμερα δεν έτυχε να συναντηθούμε. Ίσως καλύτερα. Θα ήταν αμήχανα. Δεν ξέρω πότε και αν θα την πετύχω κάπου έξω. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα συναντηθούμε να κουβεντιάσουμε για τους Βρικόλακες, ένα σίριαλ που προγραμματίζουμε να κάνουμε από τότε που ήμασταν μαζί. Μάλιστα στη σειρά θα υποδυθούμε ένα ζευγάρι.”
Όσον αφορά το φλερτ αποκάλυψε: “Πιστεύω ότι πρέπει να υπάρχει φλερτ στη ζωή μας. Μου αρέσει το φλερτ, μου αρέσει να με φλερτάρουν. Αντιδρώ πολύ θετικά όταν έρχεται μια γυναίκα κοντά μου για να με φλερτάρει. Δεν ξέρεις και ποτέ! Μπορεί μέσα από αυτό να ξεκινήσει κάτι όμορφο. Όταν είχα σχέση με την Κατερίνα οι γυναίκες με φλέρταραν πιο πολύ και πιο έντονα απ’ ότι τώρα που είμαι χωρισμένος. Είναι στη φύση τους να είναι ανταγωνιστικές.”
Τέλος ο γνωστός ηθοποιός δήλωσε ότι θέλει να κάνει παιδιά: “Σίγουρα κάποια στιγμή θα κάνω. Θέλω πολύ να κάνω. Μου αρέσουν τα παιδιά. Η Κατερίνα μου είχε βγάλει έντονα το συναίσθημα αυτό. Της είχα πει ότι ήθελα να κάνουμε παιδιά μαζί και εκείνη είχε γελάσει. Αλλά το εννοούσα. Ως τώρα, είναι η μοναδική γυναίκα που μου το είχε βγάλει.”

Read More

And More