Το τατουάζ της Τζο Τόγκου με το όνομα του αγαπημένου της!

Η ”Real Housewife” Τζο Τόγκου, πρόσφατα ”χτύπησε” τατουάζ στο αριστερό της χέρι το όνομα του αγαπημένου της με τον οποίο είναι μαζί μόλις μερικούς μήνες! Μάλιστα, δεν πρόκειται για ένα μικρό σχέδιο… Το tattoo της Τζο είναι αρκετά μεγάλο, αναγράφει το όνομα του μεγάλου έρωτά της ”George”, από το οποίο το τελευταίο γράμμα καταλήγει σε ένα πολύ όμορφο σταυρό!

”Ο George είναι ο άντρας που έχω σχέση μαζί του τους τελευταίους μήνες και με τον οποίο είμαι πολύ ερωτευμένη! Ζει εκτός Ελλάδας και αυτό το διάστημα τον περιμένω να έρθει. Έκανα το συγκεκριμένο τατουάζ γιατί αυτός ο άντρας ξύπνησε μέσα μου συναισθήματα τα οποία δεν μου έχει ξυπνήσει κανένας άντρας στη ζωή μου…

Είτε συνεχίσει είτε όχι αυτή η σχέση, είμαι βέβαιη πως δεν πρόκειται να μετανιώσω γι’ αυτή την κίνηση, γιατί έτσι κι αλλιώς θα είναι κάτι που θα το θυμάμαι σε όλη μου τη ζωή. Αυτό είναι το δεύτερο τατουάζ που κάνω. Το πρώτο που είχα χαράξει ήταν το όνομα του γιου μου, του Μάριου, ο οποίος είναι ό,τι πιο σημαντικό έχω στη ζωή μου”, δήλωσε χαρακτηριστικά η ίδια στην Espresso.

Ο George, τέλος, δεν γνωρίζει τίποτα για το τατουάζ της Τζο και τον Οκτώβριο που θα επισκεφθεί τη χώρα μας εκείνη θα του κάνει έκπληξη!

Read More

And More