Α. Τζόρβας – Χ. Ατσιδάκου: Παντρεύνονται τον Ιούνιο!

Το γνωστό ζευγάρι που έκανε την πρώτη του κοινή κοσμική εμφάνιση στις 10 Ιανουαρίου, Αλέξανδρος Τζόρβας και Χρυσαυγή Ατσιδάκου, αποφάσισαν όπως διαβάσαμε στο περιοδικό ”People”, να ενωθούν το καλοκαίρι με τα ιερά δεσμά του γάμου.

O τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού και η δικηγόρος, έχουν ήδη ξεκινήσει τις προετοιμασίες της γαμήλιας τελετής και δεξίωσης. Ο γάμος του θα τελεστεί σε ιερό ναό του Θησείου, σύμφωνα με πηγή από το φιλικό τους περιβάλλον, την Παρασκευή 17 Ιουνίου.

Επιπλέον, με βάση τα λεγόμενα φίλου τους, ”επιδιώκουν να κρατήσουν, όσο το δυνατόν μακριά από τη δημοσιότητα, όλα όσα έχουν σχέση με την τελετή του γάμου τους” και αποκαλύπτει πως ”η γαμήλια δεξίωση θα πραγματοποιηθεί στο Island, στη Βάρκιζα”.

Και συνεχίζει: ”Η Χρυσαυγή έχει ήδη διαλέξει τις νυφικές της γόβες και θέλει ρομαντικό και κομψό νυφικό.” Η σχέση τους μετρά προς το παρόν 6 χρόνια κι όλα ξεκίνησαν όταν το 2005 η Χρυσαυγή, εργαζόμενη ως δημοσιογράφος τότε, πήρε συνέντευξη από τον ποδοσφαιριστή, που μόλις είχε επιστρέψει στον Παναθηναϊκό.

Read More

And More