Οι τυχεροί που κέρδισαν βιβλία από την ταινία ”Unbroken” που σκηνοθετεί η Angelina Jolie

Μια αληθινή ιστορία Επιβίωσης, Αντοχής και Λύτρωσης στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο. Το #1 Best Seller των New York Times τώρα και κινηματογραφική ταινία σε σκηνοθεσία Angelina Jolie! Λίγο πριν από την επίσημη κυκλοφορία της στις αίθουσες, το TLIFE σου εξασφάλισε 5 αντίτυπα του βιβλίου.

Οι τυχεροί που πήραν μέρος στο διαγωνισμός μας κάνοντας like στη σελίδα του TLIFE στο facebook αλλά και στην επίσημη σελίδα της UIP Greece και άφησαν με σχόλιο το ονοματεπώνυμό τους στην σχετική ανάρτηση στο facebook του TLIFE είναι οι:

ΠΑΤΟΥΛΙΔΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ
ΜΟΥΜΟΥΡΗ ΕΡΜΙΟΝΗ
ΙΩΑΝΝΙΔΟΥ ΕΛΕΝΗ
ΚΑΡΑΠΙΠΕΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΔΗΜΟΥΛΑΣ ΘΟΔΩΡΗΣ

Οι νικητές θα μπορούν να παραλάβουν τα βιβλία τους από τις 07/01 από τα γραφεία της UIP στο κέντρο, στην οδό Γαμβέττα 4. (Τηλ. 210-3800240)

Ανακηρύχθηκε βιβλίο της χρονιάς από το ΤΙΜΕ, κέρδισε το Bραβείο Καλύτερου Bιβλίου των Los Angeles Times στην κατηγορία Βιογραφία και παρέμεινε για 180 εβδομάδες στη λίστα των best seller των New York Times, εκ των οποίων τις 15 στο #1!

Στο Αλύγιστος η πολυβραβευμένη συγγραφέας Λόρα Χίλενμπραντ καταγράφει με «εξαιρετική φινέτσα» (TIME) και μεγάλη ακρίβεια τη συγκλονιστική αληθινή ιστορία του βετεράνου του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου Λούι Ζαμπερίνι, προσφέροντας στους αναγνώστες έναν «εξυψωτικό και πανέμορφα γραμμένο απολογισμό μιας εντυπωσιακής ζωής» (The Washington Post). Το Αλύγιστος είναι «μια εκπληκτική μαρτυρία για την υπεράνθρωπη δύναμη της επιμονής» (Entertainment Weekly), «μια ωδή στο ανεξάντλητο σθένος… γεμάτο με αξέχαστους χαρακτήρες, συγκινητικές στιγμές και μεγάλες ανατροπές…» (The New York Times).

Η «αριστοτεχνικά δοσμένη» (Washingtonian) από την Χίλενμπραντ ιστορία του Ζαμπερίνι συγκλόνισε τη γνωστή ηθοποιό Αντζελίνα Τζολί η οποία αποφάσισε να μεταφέρει το εκπληκτικό αυτό έπος επιβίωσης στον κινηματογράφο.

Η βραβευμένη με Όσκαρ Angelina Jolie βρίσκεται και πάλι πίσω από το φακό, μετά την ταινία In the Land of Blood and Honey. Τώρα, χάρη στον πρόσφατα αποθανόντα 97χρονο βετεράνο πολέμου κι αθλητή Ολυμπιακών επιδόσεων Λούι Ζαμπερίνι, την απίστευτη ζωή του οποίου αφηγήθηκε η Λόρα Χίλενμπραντ στο μπεστ σέλερ UNBROKEN: A World War II Story of Survival, Resilience and Redemption, η Jolie σκηνοθετεί και αναλαμβάνει την παραγωγή ενός επικού δράματος που εξυμνεί την ανθρώπινη θέληση για ζωή.

Η ταινία, που φέρει τη σεναριακή υπογραφή των αδερφών Κοέν, εξιστορεί την περιπέτεια του αθλητή στίβου που κατόρθωσε να επιβιώσει από αεροπορικό δυστύχημα, επιπλέοντας σε μια σχεδία επί 47 μέρες, πριν τον ανακαλύψουν οι Ιάπωνες και τον στείλουν σε στρατόπεδο αιχμαλώτων πολέμου, όπου η επιβίωσή του δεν μπορεί να ερμηνευθεί παρά ως «θαύμα»…

Η ταινία διανέμεται στην Ελλάδα από την UIP και θα βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 1/1/2015.

Read More

And More