Πίσω στην κορυφή της σελίδας
09.07.2012 | 11:32

Αχαϊα:Η πιο επεισοδιακή βάπτιση -Ξύλο εντός και εκτός της εκκλησίας!

Αχαϊα:Η πιο επεισοδιακή βάπτιση -Ξύλο εντός και εκτός της εκκλησίας!
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
 Ο παπάς διέκοψε το μυστήριο, γονείς και συγγενείς βγήκαν στο προαύλιο και τα όσα ακολούθησαν  πολύ δύσκολα θα ξεχαστούν...

Όλα αυτά συνέβησαν πριν από δύο εβδομάδες σε παραλιακό δήμο της Αιγιάλειας και το εν λόγω περιστατικό δεν έχει σταματήσει να συζητιέται στην τοπική κοινωνία. Οι γονείς του μωρού βρίσκονται σε διάσταση και κανόνισαν να γίνει η βάπτιση του αγοριού τους σε εκκλησάκι της Αιγιάλειας και τραπέζι σε παραλιακό εστιατόριο.
 
Μόνο που στη διάρκεια του μυστηρίου ήρθε στην επιφάνεια η διαφωνία των γονιών γύρω από το όνομα που θα δινόταν στο παιδί. Η μάνα ήθελε το όνομα του πατέρα της ενώ ο πατέρας του παιδιού, του δικού του... Το ζευγάρι άρχισε να διαφωνεί μέσα στην εκκλησία.
 
Σύμφωνα με το thebest.gr, το μυστήριο διεκόπη για να τα βρουν οι δύο πλευρές και οι γονείς μαζί με αδέλφια βγήκαν στο προαύλιο του ναού. Μόνο που η μία κουβέντα έφερε την άλλη και πατέρας, νονός και θείοι πιάστηκαν στα χέρια!
 
Ευτυχώς τα πνεύματα ηρέμησαν γρήγορα, το μυστήριο έγινε με τη συμφωνία να δοθούν και τα δύο ονόματα στο παιδί, ενώ στη συνέχεια ήταν αδύνατο να καθίσουν όλοι μαζί στο ίδιο τραπέζι και να γλεντήσουν σαν να μη συνέβη τίποτα.
 
Έτσι, η μάνα με το μωρό και τους συγγενείς της πήγαν κανονικά στην ταβέρνα που είχε κλειστεί, ενώ ο πατέρας με τον νονό και τους δικούς του συγγενείς πήγαν στο απέναντι κατάστημα!

Διάβασε περισσότερα στο Newsit
Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου

LATEST NEWS

Τελευταία ενημέρωση: 12:14

Top 10