Βαγγέλης Περρής: “Σε δύο χρόνια θα έχω επιστρέψει στη Σύρο”!

«Η καθημερινότητα στη Σύρο είναι τέλεια. Φαντάζομαι σύντομα τη ζωή μου εκεί. Το όνειρό μου είναι, σε δύο χρόνια το πολύ, να έχω επιστρέψει. Κάθε γωνιά του νησιού είναι ένα κομμάτι της ζωής μου. Οι φίλοι μου, που είμαστε μαζί από παιδιά, είναι όλοι εκεί. Η Αθήνα ήταν για μένα πάντα ένα διάλειμμα. Θέλω να περνάω το πρωινό μου βλέποντας θάλασσα, να είμαι με τους φίλους μου και να έρχεται ο Σεπτέμβριος, να πατάμε σταφύλια και να κάνουμε τσίπουρα. Να μαζευόμαστε σε αυλές και να λέμε πως πρέπει να πάμε στην Αθήνα το Σαββατοκύριακο και να μαυρίζουμε». Τάδε έφη Βαγγέλης Περρής, ο στενός συνεργάτης του Θέμου Αναστασιάδη στην εκπομπή ΌΛΑ, μιλώντας στο περιοδικό People και τον μαρίνο Βυθούλκα.

Για να γίνει όμως το όνειρό του πραγματικότητα, θα πρέπει να αποδεσμευτεί από την εκπομπή. Τελικά, θα ρίξουν αυλαία με το Θέμο; «Ο Θέμος το είχε πει και πέρσι, επομένως γίνεται ακόμα πιο πιστευτό», δηλώνει.

Ο γεννημένος στη Σύρο Βαγγέλης Περρής δεν έκρυψε ποτέ το πόσο αγαπάει το νησί του, τον τελευταίο καιρό όμως κάνει κινήσεις για να πάρει σάρκα και οστά το όνειρό του. Ήδη, στο Διαδίκτυο έχει ανέβει το νέο site του δημοσιογράφου, το perrisyrou.gr., αφιερωμένο στο αγαπημένο του νησί. Παράλληλα, ετοιμάζει και ένα free-press για τις Κυκλάδες.

Πρόσφατα, συνόδευσε τη Δούκισσα, τη συμπαρουσιάστριά του στο ΟΛΑ (δες εδώ τι δήλωσε για το όμορφο μοντέλο στην ίδια συνέντευξη), σε μια μοναδικά υπέροχη φωτογράφιση στη Σύρο (δες εδώ τις φωτογραφίες).

Επιπλέον, ο δημοσιογράφος δεν παραλείπει να ανεβάζει στο λογαριασμό του perrisyrou στο Instagram υπέροχες φωτογραφίες του νησιού:

Ο Βαγγέλης Περρής χαρακτηρίζεται για τις καυστικές του κριτικές απέναντι στα πρόσωπα της τηλεόρασης. Είναι γνωστή άλλωστε η κόντρα του με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου αλλά και με τη Ρούλα Κορομηλά. Στη συνέντευξή του στο People όμως αυτή τη φορά καταπιάστηκε με την εκπομπή της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου με τα εξής λόγια: “Νομίζω πως ο Alpha θα πρέπει να ξαναδεί το θέμα του συγκεκριμένου πρωινού, γιατί μέχρι στιγμής η εκπομπή είναι αδιάφορη, άνευρη και αλλοπρόσαλη”. Όπως ήταν φυσικό μια τέτοια δήλωση απέσπασε και απάντηση από την παρουσιάστρια, την οποία μπορείς να δεις εδώ.

Read More

And More