Βάνα Μπάρμπα: “Είναι ευχή μου να βρω έναν σύντροφο”

H πάντα ετοιμόλογη Βάνα Μπάρμπα έδωσε συνέντευξη στο ένθετο Real Life της εφημερίδας Real News και εκτός από την συμμετοχή της στο Dancing with the Starts δεν δίστασε να μιλήσει για την επιθυμία της να βρει έναν σύντροφο.

“Είναι ευχή μου. Ειδικά αυτό τον χρόνο που θα έρθει, πέρα από την ασφάλεια και την υγεία, εύχομαι για τον εαυτό μου να βρεθεί και ένας άντρας που θα τον συντροφεύω και θα με συντροφεύει. Το’ χω ανάγκη πλέον”. Ενώ το ταπεραμέντο της δεν έμεινε στη δήλωση αυτή αλλά ανέλυσε και ποιά ήταν η στάση της όλα αυτά τα χρόνια απέναντι στην ιδέα της συντροφικόκτητας και πως της άλλαξε τη ζωή ο ερχομός της κόρης της.

“Δεν μπορούσα να ξεπουλήσω τη ζωή μου και τα όνειρά μου για έναν καλό γάμο. Δεν με ενδιέφερε ποτέ ένας καλός ‘σταχτοπούτος’ στη ζωή μου. Το όνειρό μου ήταν να είμαι ελεύθερη, αξιοπρεπής, χορτάτη” είπε η Βάνα Μπάρμπα. Για αυτό ίσως και δεν άφησε ποτέ κάποιον άντρα να αλλάξει τη ζωή της: “Δεν είχα την ωριμότητα τότε να το δεχτώ – είχα την έπαρση της ομορφιάς. Δεν είχα τη δύναμη της γνώσης να σέβομαι”


Όσον αφορά το πώς βλέπει τον εαυτό της στο Dancing with the Stars είπε “λειτουργεί ως ψυχοθεραπεία. Πηγαίνω να δει ο κόσμος έναν άνθρωπο που μέσα σ’αυτή τη θλίψη καταφέρνει να περνάει ωραία και να κάνει και τον κόσμο να περνάει καλά”.

Read More

And More