Δ. Βανδή: Η νέα της συνεργασία και οι ετοιμασίες πριν βγει στη σκηνή!

Σε πυρετό προετοιμασιών βρίσκεται αυτές τις μέρες η Δέσποινα Βανδή, η οποία από τις 25 Νοεμβρίου θα βρίσκεται στο “Fever” μαζί με την Έλλη Κοκκίνου και τον Νίκο Οικονομόπουλο. Η γνωστή Ελληνίδα τραγουδίστρια ετοιμάζει ένα πρόγραμμα-έκπληξη που θα ξεσηκώσει την βραδινή Αθήνα.
Λίγο πριν την πολυπόθητη πρεμιέρα της και την κυκλοφορία των νέων τραγουδιών της, η γνωστή στιχουργός Όλγα Βλαχοπούλου συνεργάζεται με την Δέσποινα, γράφοντάς της δυο νέα επιτυχία που αναμένεται να κάνουν μεγάλη επιτυχία. Μιλώντας για αυτήν τη συνεργασία η στιχουργός των μεγάλων επιτυχιών (Έπαψες αγάπη να θυμίζεις, Φεγγάρια χάρτινα, Η νύχτα δυο κομμμάτια, Δεν κατάφερα, Μοναξιά μου όλα), μίλησε στο DeVaQueen για την Δέσποινα!

“Το να γράψω τραγούδια για την Δέσποινα, αποτέλεσε από την αρχή μια πρόκληση και γιατί μας δένουν ιδιαίτερες σχέσεις και φυσικά γιατί μου αρέσει πολύ η φωνή της… Ήθελα με κάποιο τρόπο να εκφραστεί με ένα διαφορετικό τρόπο, χωρίς όμως να χάσει την ταυτότητα της… μιας και οι εκατοντάδες φανς την αγαπούν για όλα αυτά που τους έχει προσφέρει όλα αυτά τα χρόνια”, ανέφερε και πρόσθεσε: “Της έγραψα μέχρι στιγμής δύο τραγούδια σε μουσική του Φοίβου τον οποίο ευχαριστώ για την συνεργασία και εμπιστοσύνη που μου έδειξε, που και η ίδια αγάπησε πολύ και εύχομαι από την καρδιά μου να τα αγαπήσετε και όλοι εσείς, που στηρίζετε την Δέσποινα σε κάθε της βήμα.”
Τα νέα τραγούδια που έγραψε η Όλγα στην Δέσποινα αναμένεται να τα ακούσουμε λίγο πριν τα Χριστούγεννα!

Μάλιστα, πριν λίγες μέρες ο φωτογραφικός φακός του “ΟΚ!” απαθανάτισε την γνωστή τραγουδίστρια έξω από το στούντιο μουσικών παραγωγών Power Music Productions στο Μαρούσι, όπου το τελευταίο διάστημα ηχογραφεί κάποια από τα νέα της τραγούδια.

Read More

And More