Δ. Βανδή: “Ακόμη θέλω να αρέσω στον Ντέμη”!

Η Δέσποινα Βανδή που έλαμψε το βράδυ της Παρασκευής στην πρεμιέρα της στο ”Fever” μαζί με την Έλλη Κοκκίνου και τον Νίκο Οικονομόπουλο, χαρίζοντας ένα φαντασμαγορικό θέαμα στους θαμώνες μίλησε στο Down Town και αποκάλυψε για το πώς αισθάνεται όταν βρίσκεται ο Ντέμης στο πρώτο τραπέζι σε κάθε πρεμιέρα της, το νέο της τραγούδι και το πόσο την έχει επηρεάσει η κρίση.

Αρχικά μίλησε για την πρεμιέρα της και αποκάλυψε
: “Ήταν μία από τις καλύτερες που έχω κάνει τα τελευταία χρόνια. Και ο κόσμος ήταν εξαιρετικός. Δεν το περίμενα, πραγματικά δεν το περίμενα, γιατί όλοι πια ζούμε σε μια κατάσταση που μας έχει κάνει να χάσουμε το κέφι μας. Εκείνο το βράδυ ήταν σαν να είχαμε μαζευτεί όλοι εκεί για να διασκεδάσουμε και να αφήσουμε όλα αυτά που μας απασχολούν”.

Πώς είναι να βρίσκεται ο Ντέμης από κάτω σε κάθε της πρεμιέρα και να την παρακολουθεί; “Παλιότερα μου προκαλούσε ένταση και στρες. Ήθελα να του αρέσω, ήταν πολύ σημαντική η γνώμη του για μένα. Όχι ότι τώρα έπαψε να είναι. Ακόμη θέλω να του αρέσω, ακόμη εκτιμάω την γνώμη του, αλλά τώρα χαλαρώνω όταν τον βλέπω στον κόσμο. Και είναι και φυσιολογικό. Δεν μπορεί μετά από τόσα χρόνια να είναι ίδια η ένταση. Για την ακρίβεια, ο Ντέμης μου δίνει πια ασφάλεια. Η παρουσία του μου είναι απαραίτητη.” δήλωσε χαρακτηριστικά στη συνέντευξη της στο περιοδικό “Down Town”.

Πώς καταφέρνουν και κρατάνε ζωντανή την σχέση ειδικά σε μια εποχή όπου όλες οι ανθρώπινες σχέσεις δοκιμάζονται; “Αν υπάρχει, εγώ δεν ξέρω ποια είναι. Μακάρι να την είχα, να την διέδιδα. Υπάρχουν εκατοντάδες πράγματα που μοιράζεται ένα ζευγάρι και που δεν τα γνωρίζει κανείς. Με τον Ντέμη συμφωνούμε, διαφωνούμε, μαλώνουμε, αλλά σε φυσιολογικά πλαίσια. Εχουμε καταφέρει να κατανοούμε ο ένας τον άλλο και κυρίως να θαυμάζουμε ο ένας τον άλλο. Από την άλλη, κανείς δεν ξέρει και δεν μπορεί να υπολογίζει στο «για πάντα». Γιατί το για πάντα δεν υπάρχει για μένα ως έννοια. Και δεν εννοώ μόνο στις ερωτικές σχέσεις, εννοώ παντού”. εξομολογήθηκε.

Το νέο της τραγούδι λέγεται “Μου έχεις περάσει“. Ποιος ή τι της έχει περάσει;

“Νομίζω πως όλα είναι θέμα χρόνου τελικά. Ο χρόνος είναι πάντα καταλυτικός. Το έχω ζήσει με την απώλεια τπυ πατέρα μου, με άλλες απώλειες, και έμαθα ότι ο χρόνος είναι το καλύτερο αντίδοτο. Αυτή η σκέψη, όταν κάποιος ή κατί με βγάζει έξω απο τα όριά μου.” δήλωσε.

Τέλος η γνωστή τραγουδίστρια μιλήσε για το πόσο την έχει επηρεάσει η κρίση και αποκάλυψε: “Με έχει επηρεάσει τα τελευταία πέντε – έξι χρόνια, όχι εμένα προσωπικά, αλλά και το χώρο στον οποίο κινούμαι. Διαφοροποιήθηκε η φιλοσοφία μου όταν έκανα οικογένεια κι όταν έχτισα σπίτι. Έκει άρχισα να ζυγίζω αλλιώς τα πράγματα… Δεν θα ξοδέψω για ρούχα, δεν θα κάνω σπατάλες, δεν θα ψωνίσω ασύστολα.” Είπε και συνέχισε: “Η ζωή μου δεν είναι τόσο φαντασμαγορική όσο θέλετε να φαίνεται.”

Διάβασε περισσότερα στο Down Town που κυκλοφορεί!

Read More

And More