Δ. Βανδή: Το TLIFE στο μεγάλο Χριστουγεννιάτικο Bazaar Αγάπης που ετοίμασε! Φωτογραφίες

Όλους τους φίλους της υποδέχτηκε χθες η Δέσποινα Βανδή με αφορμή το καθιερωμένο Χριστουγεννιάτικο Bazaar Αγάπης στο εμπορικό κέντρο Avenue, που διοργάνωσε με μεγάλη προσήλωση και μεράκι.

Η Δέσποινα βρέθηκε προχθες το βράδυ ως αργά στο χώρο που έγινε το bazaar για να ελέγξει όλες τις λεπτομέρειες ενόψει της εκδήλωσης, ενώ δεν παρέλειψε να ενημερώσει και τους φίλους της στο twitter, για τις λιχουδιές που ετοίμασε.

Πρόκειται για την τρίτη συνεχόμενη χρονιά που η Δέσποινα αναλαμβάνει να βγάλει εις πέρας αυτό το μεγάλο και ταυτόχρονα πολύ όμορφο γεγονός. Ενισχύοντας το Κοινωνικό Παντοπωλείο, η Δέσποινα δείχνει για ακόμα μία φορά το ευαίσθητο πρόσωπό της και προσπαθεί με τον τρόπο της να βοηθήσει αυτούς που έχουν πραγματικά ανάγκη, τις γιορτινές αυτές μέρες.
Στους πάγκους του bazaar είδαμε χειροποίητα γλυκίσματα, χριστουγεννιάτικες λιχουδιές, στολίδια και διακοσμητικά, ρούχα, καλλυντικά, παιχνίδια, βιβλία και δώρα. Τα προϊόντα είχαν πολύ καλές τιμές, ενώ με την αγορά τους δώσαμε χαμόγελο και βοήθεια σε περίπου 17.000 συνανθρώπους μας που δεν μπορούν να διασφαλίσουν τα βασικά είδη για την επιβίωσή τους.

Κάποια από αυτά τα έχουμε δει στο twitter της αφού δεν σταματά να μοιράζεται την χαρά και την αγωνία της με τους διαδικτυακούς της φίλους. Είναι γνωστό ότι η μαγειρική είναι η μεγάλη της αγάπη και αν δεν ήταν τραγουδίστρια, όπως έχει δηλώσει, θα ήθελε να είναι σεφ!

Επίσης, η Δέσποινα είχε λάβει τα… μέτρα της και για τους μικρούς της φίλους: ανοικτός ήταν ο παιδότοπος του εμπορικού κέντρου, ενώ, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, τα παιδιά μπορούσαν να ζωγραφίσουν, να φωτογραφηθούν με τον Άγιο Βασίλη και να δουν από κοντά τους αγαπημένους τους παιδικούς ήρωες!

Φυσικά, το TLIFE ήταν εκεί για να στηρίξει το σκοπό ενώ η Δέσποινα μας αποκάλυψε όλα όσα ετοιμάζει για το Bazaar. Συγκεκριμένα, η γνωστή ερμηνεύτρια είχε δηλώσει πριν λίγες μέρες στο TLIFE: “Στην τελική ευθεία του μπαζάρ! Το σπίτι μου μοιάζει με το σπίτι του Άι Βασίλη! Τζιντερμπρεαντ σπιτάκια και μπισκότα που φτιάξαμε με τη Μελίνα, κουραμπιέδες όπως κάθε χρόνο και το Σάββατο τα σοκολατένια κέικ με λίγες θερμίδες που φτιάξαμε μαζί με την Τατιάνα στην εκπομπή! Ανάμεσα στην άχνη ζάχαρη και τη ζαχαρόπαστα τηλέφωνα με φίλες για το τι φτιάχνει η κάθε μια! Έχω πολύ καλές φίλες που είναι δίπλα μου και τρίτη χρονιά με την ίδια διάθεση κι ευαισθησία! Άνθρωποι που μου εμπιστεύονται ξανά τα προϊόντα τους όπως και τις προηγούμενες φορές με την ίδια αγάπη για έναν κοινό σκοπό, να βοηθήσουμε αυτούς που μας χρειάζονται γιατί όλοι μαζί είμαστε δύναμη και μπορούμε!”

Δες φωτογραφίες από το bazaar:

Read More

And More