Δ. Βανδή: “Αν η κόρη μου ήθελε να γίνει τραγουδίστρια, θα συντόμευα το δρόμο”

Στην εφημερίδα “Ελεύθερος Τύπος” μίλησε η Δέσποινα Βανδή για το The Voice που συμμετέχει, την παρουσίαση της Eurovision αλλά και για το αν θα άφηνε την κόρη της να πάει σε talent show.

Αν η κόρη της τής έλεγε ότι θέλει να γίνει τραγουδίστρια και να πάει σε talent show πώς θα αντιδρούσε; “Επειδή είμαι ήδη μέσα στο χώρο της showbiz, αν πραγματικά ήταν καλή-και πίστεψέ με είναι καλή, έχει πολύ καλή φωνή- δεν θα γινόμουν εμπόδιο. Τα παιδιά που πηγαίνουν στα talent shows μάς βλέπουν ως έναν δίαυλο για να επικκοινωνήσουν με τους σωστούς ανθρώπους. Η Μελίνα δεν θα χρειαζόταν να το κάνει αφού είμαι εγώ. Αν λοιπόν ήθελε σώνει και καλά να πάει και να βάλει τον εαυτό της σ’ αυτήν την διαδικασία θα συντόμευα το δρόμο…”

Για την οικονομική κρίση και τα παιδιά που βγαίνουν από τα talent shows: “Όντως, είμαστε μια χώρα που περνάει πάρα πολλά προβλήματα. Δεν μπορούμε να τα βάψουμε όλα μαύρα και να καθίσουμε με σταυρωμένα χέρια και να μελαγχολήσουμε. Υπάρχει και η πιο ανάλαφρη πλευρά της ζωής. Η τηλεόραση εκτός από ενημέρωση είναι και ψυχαγωγία. Το The Voice ανήκει σ αυτήν την κατηγορία. Και εννοείται ότι δίνει την ευκαιρία σε παιδιά που έχουν ταλέντο να τους προσέξουν κάποιοι άνθρωποι που είναι ειδήμονες”.

Ποιον coach θα διάλεγε αν ήταν εκείνη συμμετέχουσα; “Ε, σ’ εμένα θα ερχόμουν… Αλλιώς θα πήγαινα στο Μιχάλη”.

Θέλει να γίνει παρουσιάστρια με αφορμή και την συμπαρουσίαση του ελληνικού τελικού της Eurovision; “Η παρουσίαση δνε είναι κάτι που σκέφτομαι αυτή τη στιγμή. Δεν απορρίπτω όμως τίποτα… Δεν μπορώ όμως να φανταστώ ότι θα κάνω κάτι άλλο πέρα από το να τραγουδάω…. Το ότι στάθηκα με έναν καλό τρόπο δίπλα στο Γιώργο (Καπουτζίδη) δε με χρίζει και παρουσιάστρια”.

Για την επίθεση που δέχτηκε στα social media από τον Μιχάλη Ιατρόπουλο επειδή “έδιωξε” τη γυναίκα του από το παιχνίδι: “Ο καθένας μπορεί να λέει ό,τι πιστεύει και ό,τι θέλει. Δεν έχει θίξει τα παιδιά μου, τον άντρα μου, την οικογένειά μου, τη μάνα μου, τον πατέρα μου. Γι’ αυτά δεν δέχομαι κουβέντα. Θίγει την καλλιτεχνική μου υπόσταση. Ό,τι θέλει ας πιστεύει ο καθένας, έχει δικαίωμα να το κάνει”.

Θα παρότρυνε κάποιον να αλλάξει κάτι στην εμφάνισή του για να κάνει καριέρα; “Αν ζούσαμε στο εξωτερικό μπορεί να έλεγα ότι τα πράγματα λειτουργούν αλλιώς. Εδώ έχουμε μάθει ότι για να είσαι στην ποπ σκηνή πρέπει να είσαι skinny, να γυμνάζεσαι και γενικά να έχεις μια ωραία εξωτερική εμφάνιση…. Εξαρτάται τι θέλεις να κάνεις και πόσο θέλεις να στηριχτείς στην εικόνα σου. Κακά τα ψέματα, στην ελληνική ποπ σκηνή βασίζεσαι πολύ πάνω στην εικόνα, εκτός από το τραγούδι. Στο λαϊκό τραγούδι πάλι, όχι ιδιαίτερα”.

Read More

And More