Όλα όσα είπε η Δ. Βανδή στον Π. Κωστόπουλο!

H Δέσποινα Βανδή έδωσε μία απολαυστική συνέντευξη στον Πέτρο Κωστόπουλο χθες στην εκπομπή “Βράδυ”. Το TLIFE βρέθηκε στα γυρίσματα της εκπομπής που έγινε την Τρίτη και διάβασες πρώτη όλα όσα είπε η αγαπημένη σου τραγουδίστρια στον φίλο της και δημοσιογράφο! Η Δέσποινα είχε πολύ κέφι και ενώ πέρασε από διάφορες δοκιμασίες, δεν δίστασε να απαντήσει σε όλα με ειλικρίνεια και χιούμορ…

Για την ηλικία της

41 είμαι. Μʼ έχεις κάνει 100 φορές εξώφυλλο αλλά στοπ όμως τώρα. Δεν ξαναγράφουμε ηλικία.

Για το πραγματικό της επίθετο

Το Βανδή δεν είναι το κανονικό. Το κανονικό είναι Δέσποινα Μαλέα. Όταν μπήκα στο τραγούδι το έκανα κρυφά απʼ τους γονείς μου οπότε άλλαξα και το επίθετο μπας και δεν το καταλάβουν. Να πας στη φιλοσοφική και να μπαίνεις στον σκοτεινό κόσμο της νύχτας είναι κάπως.

Για το βάρος, το ύψος και την κυτταρίτιδα

54 κιλά. Δεν υπάρχει αυτό το πράγμα με την ανορεξία, ποτέ. Το ύψος μου είναι 1.68. Στην παραλία δεν το γλιτώνεις. Make up δεν βάζω στην παραλία. Περίτρανα βγαίνω με την κυτταρίτιδα. Ναι, έχω. Δεν είμαι 20.

Για τις πλαστικές επεμβάσεις

Έχω σκεφτεί να κάνω. Κάτι έχω κάνει και εγώ. Βέβαια προτιμώ να μη μιλάω γιʼ αυτά αλλά για την ηλικία μου.

Για τις σχέσεις

Δεν πρέπει να αφήνεις τη σχέση γιατί αν την αφήνεις σε αφήνει και αυτή. Τις καθημερινές ο Ντέμης επιστρέφει αργά και με βλέπει να έχω εξαντλήσει κάθε όριο υπομονής, με φόρμα, κοτσίδα, χάλια. Τα σαββατοκύριακα όταν είμαι σπίτι φροντίζω να ʽμαι περιποιημένη. Λίγο μάσκαρα, λίγο το ένα… Προσπαθώ να είμαι μια ωραία εικόνα όχι μιας γυναίκας που κυνηγάει δυο πιτσιρίκια. Φροντίζουμε να μην αφήνουμε τη σχέση.

Για τον Γιώργο και τη βάφτισή του

Λέμε τώρα πια να τον βαφτίσουμε. Να διαλέξει αυτός τη θρησκεία που θέλει. Να πει δεν θέλω αυτό, θέλω το άλλο.

Για το Vox

Φέτος έκανα μια επιλογή που έχει να κάνει με την ψυχοσύνθεσή μου και ό,τι συμβαίνει γύρω μας. Τόσο καιρό φοβόμουν να πειραματιστώ σε κάτι που θα στηρίζεται μόνο στο τραγούδι και στο να περάσουμε καλά γιατί ήξερα να κάνω καλά το άλλο.

Για την οικονομική κρίση

Για μένα το να κόβω πράγματα ξεκίνησε με το που έκανα τα παιδιά και μπήκα στη λογική να κάνω σπίτι. Από τσάντες και παπούτσια έκοψα εγώ. Και ταξίδια. Και όλα αυτά έγιναν πλακάκια, παράθυρα, πόρτες.

Read More

And More