Δύσκολες ώρες για την Τζένη Βάνου – Αναγκάστηκε να βάλει “λουκέτο” στο μαγαζί της

Δύσκολες ώρες περνά η μεγάλη κυρία του ελληνικού τραγουδιού Τζένη Βάνου. Αφού πούλησε ακόμη και το σπίτι της και επένδυσε ό,τι είχε και δεν είχε για ν’ ανοίξει mini market με τον γιο της, τώρα αναγκάζεται να βάλει “λουκέτο” στην οικογενειακή επιχείρηση.
Το κατάστημα που άνοιξε η Τζένη Βάνου με τον γιο της είναι στην περιοχή της Νέας Σμύρνης. Στην αρχή όλα πήγαιναν καλά, αλλά γρήγορα η οικονομική κρίση χτύπησε και την γνωστή τραγουδίστρια, που είναι πολύ στενοχωρημένη, αφού με το κλείσιμο του μαγαζιού θα μείνει και ο γιος της χωρίς δουλειά.

Σύμφωνα με την “Espresso” η ίδια ευελπιστεί να της δοθεί μια τιμητική σύνταξη για να τα βγάλει πέρα. “Εδώ και λίγους μήνες έχω κάνει τα χαρτιά μου για να πάρω τιμητική σύνταξη, Ελπίζω να μην υπάρξει πρόβλημα”, είπε και πρόσθεσε πως τα βγάζει δύσκολα πέρα, αλλά δεν θέλει χρήματα για εκείνη, αλλά… “για να μπορεί να πάρει κάτι στο τρίχρονο εγγονάκι της”.
Ακόμη, για το κλείσιμο της επιχείρησης ανέφερε: “Ο κόσμος δεν έπαψε να μπαίνει στο μαγαζί, αλλά σταδιακά – μειώνοντας τα αγοραστικά του είδη λόγω κρίσης- δεν ψώνιζε πλέον, όσα ψώνιζε παλιότερα. Κάποια στιγμή, μπαίναμε μέσα με το κεφάλι. Αρχίσαμε να μην μπορούμε να είμαστε συνεπείς… Κι έτσι αποφασίσαμε και το κλείσαμε”.

Read More

And More