Γ. Βαρδής: Μίλησε για το πρόβλημα υγείας του πατέρα του Αντώνη και το χειρουργείο – Video

Για τις δύσκολες ώρες που πέρασε ο πατέρας του Αντώνης Βαρδής μετά τη σοβαρή περιπέτεια της υγείας του, μίλησε ο Γιάννης Βαρδής. Ο γνωστός ερμηνευτής βρέθηκε χθες στην παρουσίαση του νέου άλμπουμ της Νατάσας Θεοδωρίδου και αναφέρθηκε στην περιπέτεια της υγείας του πατέρα του, λέγοντας πως αναγκάστηκε να φύγει στη Γερμανία για να χειρουργηθεί.
Συγκεκριμένα, όταν τον ρώτησαν αν ο Αντώνης Βαρδής θα απουσιάζει από το event εκείνος δήλωσε: “Ο πατέρας μου θα είναι απών. Πρέπει να είναι ξεκούραστος. Είχε ένα πρόβλημα με την υγεία του, τώρα είναι καλύτερα και αναρρώνει, αλλά δεν μπορεί να είναι με πολύ κόσμο”.
Συνεχίζοντας, ανέφερε: “Έχουν περάσει έξι μήνες. Συνεχίζει τις θεραπείες του και έχει καλή ψυχολογία, έχοντας δίπλα του ανθρώπους που τον αγαπούν και τον φροντίζουν. Είμαστε αισιόδοξοι και ελπίζουμε πως θα πάνε όλα καλά”.
Τέλος, μιλώντας για τις στιγμές που έζησαν και το χειρουργείο που χρειάστηκε να κάνει, δήλωσε: “Έπαθε ένα επιληπτικό επεισόδιο. Ήμασταν στο σπίτι και τον πήγαμε αμέσως στο νοσοκομείο. Κάναμε τις απαραίτητες εξετάσεις και φύγαμε για Γερμάνια, όπου τον ανέλαβαν οι καλύτεροι γιατροί και έκανε μια χειρουργική επέμβαση στο κεφάλι. Μετά έκανε θεραπείες που σημαίνει ακτινοβολίες και τώρα είναι θέμα χρόνου να ανακτήσει τις δυνάμεις του”.

Δες το video με τις δηλώσεις του στο Πρωινό του Ant1:

Εμείς ευχόμαστε περαστικά και γρήγορη ανάρρωση!

Read More

And More