Πίσω στην κορυφή της σελίδας
27.11.2013 | 20:45

Χ. Βαρθακούρης – Σ. Διονυσίου – Γ. Μπιθικώτσης – Δ. Κόκοτας: Τα τραγούδια του πατέρα τους στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο

Χ. Βαρθακούρης – Σ. Διονυσίου – Γ. Μπιθικώτσης – Δ. Κόκοτας: Τα τραγούδια του πατέρα τους στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Χάρης Βαρθακούρης, Στέλιος Διονυσίου, Δημήτρης Κόκοτας και Γρηγόρης Μπιθικώτσης. Τέσσερις νέοι και αγαπημένοι τραγουδιστές κάνουν μια αναδρομή στα σπουδαιότερα τραγούδια των πατέράδων τους, αλλά και στις χρυσές στιγμές της ελληνικής δισκογραφίας.

Από από Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2013 και κάθε Παρασκευή το Γυάλινο Μουσικό Θέατρο θα φιλοξενήσει αυτή την ξεχωριστή μουσική παράσταση.

Οι τραγουδιστές, που είναι και πολλοί καλοί φίλοι, ένωσαν τις δυνάμεις τους ένα χρόνο πριν, με στόχο να αναδείξουν με τον τρόπο τους τα τραγούδια που ερμήνευσαν τέσσερις μεγάλες φωνές: ο Γιάννης Πάριος, ο Στράτος Διονυσίου, ο Σταμάτης Κόκοτας, ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης. Ο Χάρης Βαρθακούρης, που είναι ο πιο ζωηρός της παρέας και τους πειράζει όλους, μας είχε μιλήσει στο TLIFE όταν "γεννήθηκε" αυτή η ιδέα της συνύπαρξής τους.

Η μουσική παράσταση που δημιούργησαν έχει ήδη επισκεφτεί, με πρωτοφανή επιτυχία, πόλεις της Ευρώπης, τις Ηνωμένες Πολιτείες, τον Καναδά και την Αφρική ενώ έχουν πραγματοποιήσει και κάποιες εμφανίσεις στην Ελλάδα.

Αυτή τη φορά, παρουσιάζουν ένα ανανεωμένο πρόγραμμα, που δε βασίζεται μόνο στο ρεπερτόριο που κληρονόμησαν, αλλά είναι μια αναδρομή σε όλο το μεγαλείο της ελληνικής δισκογραφίας, με αναφορές σε μεγάλους συνθέτες και μεγάλους ερμηνευτές.
Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου

LATEST NEWS

Τελευταία ενημέρωση: 13:28

Top 10