Βασίλης Χαραλαμπόπουλος: Το πιο θερμό χειροκρότημα στην πρεμιέρα του, από την… σύζυγό του!

Το καλοκαίρι θα γιορτάσουν την πρώτη επέτειο του γάμου τους (έγινε στη Βενετία) και η ζωή τους μοιάζει σαν παραμύθι. Ο λόγος για τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο, που βρήκε τον έρωτα, αλλά και τη μεγαλύτερη θαυμάστρια του στο πρόσωπο της αγαπημένης του Ελίνας Πρίντζου.
Ναι, η σύζυγός του είναι η γυναίκα που τον εμψυχώνει και τον θαυμάζει πιο πολύ από κάθε άλλον και γι’ αυτό είναι πάντα κοντά του σε κάθε νέο ξεκίνημα.

Έτσι και το βράδυ της Παρασκευής,η Ελίνα – ιδιαίτερα κομψή – βρέθηκε στις πρώτες θέσεις στο Pantheon για να απολαύσει τον άντρα της στο ρόλο του “Συρανό ντε Μπερζεράκ”, που έκανε πρεμιέρα. Και να του χαρίσει το πιο θερμό της χειροκρότημα.

Πρόκειται για ένα από τα πιο συναρπαστικά και δημοφιλή έργα του παγκόσμιου δραματολογίου, που αποτέλεσε πηγή έμπνευσης για κινηματογραφικές ταινίες, έργα όπερας και μπαλέτου, μουσικές συνθέσεις, ακόμη και σειρές κόμικ, ζωντανεύει ξανά μέσα από ένα σκηνικό υπερθέαμα.

Ο έρωτας και η τιμή δοκιμάζονται στην έμμετρη “ηρωική κωμωδία” του Εντμόν Ροστάν, που παρουσιάστηκε σε σκηνοθεσία του Γιάννη Κακλέα, σημειώνοντας τεράστια επιτυχία με ρεκόρ εισιτηρίων, και επιστρέφει για 15 παραστάσεις.

Read More

And More