Bασίλης Χαραλαμπόπουλος: Παντρεύτηκε στην Ιταλία! Τι δήλωσε στο TLIFE – Φωτό

Από το μεσημέρι του Σαββάτου άρχισαν τα δημοσιεύματα που ήθελαν τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο να παντρεύεται στην Ιταλία με την εκλεκτή της καρδιάς του, Λίνα Πρίντζου.

Το TLIFE επικοινώνησε από νωρίς το μεσημέρι του Σαββάτου με τον γνωστό ηθοποιό, ο οποίος ήταν πολύ ευδιάθετος! Μόλις άκουσε ότι η είδηση μαθεύτηκε στην Ελλάδα, το αντιμετώπισε με χιούμορ γελώντας για αρκετή ώρα και δίχως να θέλει να μπει σε λεπτομέρειες, είπε: Μα πού το ακούσατε; Σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον! Και στα δικά σας εύχομαι!

Με την αγαπημένη του έχει σχέση εδώ και έξι χρόνια και πολύ πρόσφατα παραδέχτηκε δημόσια ότι είναι μαζί της, αν και τα δημοσιεύματα ανέφεραν εδώ και καιρό για την σχέση τους. Οι δυο τους συγκατοικούν στο κέντρο της Αθήνας και αποφάσισαν να κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους, ενώνοντας τις ζωές τους με τα δεσμά του γάμου, στη Βενετία.

Ο ηθοποιός και η αγαπημένη του τραπεζικός παντρεύτηκαν τελικά το μεσημέρι στον ορθόδοξο ναό του Αγίου Γεωργίου στην Βενετία. Ο γάμος έγινε σε κλειστό οικογενειακό κύκλο με την ελπίδα να μείνει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.
Στον γάμο βρέθηκε και ο πρόεδρος του ομίλου ΑΝΤ1 Μίνωας Ξ. Κυριακού με την σύζυγό του Μαρί Κυριακού.

Κάποιες φωτογραφίες είδαμε στο site του ομίλου

Γάμος

Γάμος

Γάμος - Βασίλης Χαραλαμπόπουλος - Λίνα Πρίντζου

Read More

And More