Το συγκινητικό μήνυμα της Βέφας Αλεξιάδου ανήμερα των γενεθλίων της – “Όλοι κουβαλούμε Σταυρό”

Χωρίς τα δυο κορίτσια της, που τόσο γρήγορα έφυγαν από τη ζωή, την Αλεξία και την Άντζυ της πέρασε τα φετινά της γενέθλια η Βέφα Αλεξιάδου. Η γνωστή τηλεμαγείρισσα προσπαθεί να ξεπεράσει το χαμό τους και στέκεται δυνατή δίπλα στις εγγονές της, μετά τη μοιραίο χτύπημα της μοίρας.
Οι ώρες που περνά είναι δύσκολες αλλά εκείνη συγκινεί με το νέο μήνυμα αισιοδοξίας της, ανήμερα των γενεθλίων της…
“Όμορφη γαλάζια ξημέρωσε η μέρα σήμερα, εδώ στο βόρειο Αιγαίο. Κι έχει ένα χρώμα η θάλασσα τόσο γλυκό, τόσο απαλό, τόσο θαλασσί! Μου θύμισε το τραγουδάκι που στην πρώτη δημοτικού, στις εξετάσεις, τραγούδησα φορώντας ένα θαλασσί φορεματάκι. Θαλασσί είναι το χρώμα του γαλάζιου ουρανού, της θαλάσσης της σημαίας, και το φόρεμα μου ακόμα θαλασσί έχει το χρώμα! Μεγάλη μέρα σήμερα! Κυριακή της Σταυροπροσκύνησης. Μια τέτοια μέρα πριν αρκετά χρόνια ήρθα στον κόσμο κλαίγοντας όπως όλοι-ες μας. Τι παράξενο φίλες και φίλοι μου! Το μόνο πράγμα που ξέρουμε όταν γεννιόμαστε είναι το κλάμα! Αργότερα σκάει το χαμόγελο στα χειλάκια μας και πολύ αργότερα μαθαίνουμε να γελάμε με φωνή”, αναφέρει χαρακτηριστικά στο μήνυμά της.

Και συμπληρώνει: “Σε όλη τη ζωή μας γέλιο και κλάμα εναλλάσσονται και τυχεροί όσοι γελάσουν περισσότερο και κλάψουν λιγότερο. Όστις θέλει οπίσω μου ελθείν, αρατώ τον Σταυρόν αυτού και ακολουθήτω μοι είπεν ο Κύριος στο σημερινό Ευαγγέλιο. Όλοι κουβαλούμε Σταυρό, βαρύτερο η ελαφρύτερο, ανάλογο με τις δυνάμεις μας διαλεγμένο από Εκείνον. Με υπομονή και καρτερία ανεβαίνουμε το Γολγοθά μας για να Τον ανταμώσουμε! Και να αναστηθούμε μαζί Του. Τον Σταυρόν σου προσκυνούμεν Δέσποτα και την Αγίαν σου Ανάστασιν υμνούμεν και δοξάζομεν. Και του χρόνου με υγειά φίλες και φίλοι μου”.

Read More

And More