Sofia Vergara: Έχει ξετρελαθεί με το ελληνικό γιαούρτι!

Το αγαπημένο σνακ των celebrities του εξωτερικού φαίνεται πως έχει γίνει το ελληνικό γιαούρτι, το οποίο κατάφερε να κατακτήσει το star system του Μπέβερλι Χιλς. Από τους πιο φανατικούς θαυμαστές του, μάλιστα, είναι η Sofia Vergara.

Η διάσημη ηθοποιός μετά τις διακοπές της στη Μύκονο, δηλώνει τρελά ενθουσιασμένη με το ελληνικό γιαούρτι και γι΄ αυτό το μαγαζί “GoGreek Yogurt” είναι το αγαπημένο της στέκι.

/

Όλο το Χόλυγουντ συχνάζει στο συγκεκριμένο κατάστημα που άνοιξε τον Οκτώβριο του 2013, όπως δηλώνει στον Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής ο ιδιοκτήτης του Τζόναθαν Γουίλιαμς Μαργαριτάκης: “Η πλειονότητα του star system δεν χρειάζεται ούτε 10 λεπτά για να φτάσει στο κατάστημα. Είμαστε σε πολύ κεντρικό δρόμο, ανάμεσα σε ιατρεία, κομμωτήρια και ινστιτούτα αισθητικής στα οποία είναι καθημερινοί πελάτες. Το σημείο που εδρεύει το κατάστημα αποτέλεσε το κλειδί για την επιτυχία του”.

/

Όσο για την διάσημη Κολομβιανή ηθοποιό; Το ελληνικό γιαούρτι έχει μπει στο καθημερινό πρόγραμμα διατροφής της. “Μια από τις διάσημες πελάτισσες μας είναι η Sofia Vergara. Έρχεται πολύ συχνά στο μαγαζί και έχει φωτογραφηθεί να τρώει το γιαούρτι μας”.
Δες φωτογραφίες που έχουν ανέβει στο Instagram του “GoGreek Yogurt”:

/

/

/

/

Read More

And More