Το άλλο πρόσωπο της Victoria Beckham – Έγινε πρέσβειρα του ΟΗΕ και δίνει “μάχη” κατά του AIDS

“Είμαι μητέρα και γυναίκα και θα κάνω ό,τι χρειαστεί για να ευαισθητοποιήσω τον κόσμο. Πρόσφατα επισκέφτηκα την Νότια Αφρική και με ενέπνευσαν πολύ οι γυναίκες που συνάντησα εκεί. Γύρισα σπίτι και ήξερα ότι πρέπει να κάνω κάτι. Έπρεπε να φθάσω στα 40 χρόνια για να συνειδητοποιήσω τις ευθύνες μου ως μητέρα και γυναίκα”, είπε η Victoria Beckham στην πρώτη ομιλία της ως πρέσβειρα του ΟΗΕ στη “μάχη” κατά του AIDS.
Έχει περάσει την εικόνα του fashion icon, της επιχειρηματία, της τέλειας μητέρας και συζύγου… και τώρα η Victoria Beckham μας δείχνει την πιο τρυφερή και ευαίσθητη πλευρά της και βαδίζει στα χνάρια των Angelina Jolie, Emma Watson και Leonardo DiCaprio και γίνεται η νέα πρέσβειρα Καλής Θελήσεως του ΟΗΕ.

Μετά το πρώτο ταξίδι της στη Νότια Aφρική, η Posh έφυγε για το Σοβέτο για να επισκεφτεί γυναίκες και παιδιά που μένουν εκεί και να μιλήσει μαζί τους.

H Victoria, όπως βλέπουμε και στις φωτογραφίες που μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς φίλους της, άφησε στην άκρη τα ψηλοτάκουνα, ντύθηκε casual, φόρεσε φλατ παπούτσια και ξεκίνησε την περιήγησή της.

Φωτογραφίζεται αγκαλιά με παιδάκια στο σχολείο, συζητά με μητέρες για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, συγκινείται, κάθεται στο πάτωμα και φτιάχνει graffiti στους τοίχους, γράφοντας το μήνυμα “Education + art = Aids free future”.

…και μοιράζεται με όλους την ευαίσθητη πλευρά της, αλλά και την προσπάθειά της να “ταρακουνήσει” λίγο τον κόσμο για το θέμα του Aids που μαστίζει τη Νότια Αφρική. Θα τα καταφέρει άραγε; Το σίγουρο είναι ότι η κυρία Beckham μέχρι στιγμής έχει αποδείξει ότι αν βάλει κάτι στο μυαλό της…

Δες περισσότερες φωτογραφίες από το ταξίδι της:

Read More

And More