Πίσω στην κορυφή της σελίδας
21.08.2011 | 10:44

Η V. Beckham δεν μπορεί να σηκώσει ούτε την κόρη της!

Η V. Beckham δεν μπορεί να σηκώσει ούτε την κόρη της!
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
H Victoria Beckham είναι αρκετά άσχημα στην υγεία της μη έχοντας τη δυνάτοτητα ακόμη και να θηλάσει τη νεογέννητη κόρη της.Σύμφωνα με διεθνή δημοσιεύματα η Victoria κατά τη διάρκεια της γέννας έπαθε δισκοκοίλη με αποτέλεσμα να υποφέρει από έντονους πόνους στη μέση, να δυσκολεύεται στο περπάτημα και να απαγορεύεται, φυσικά, να σηκώσει οποιοδήποτε βάρος. Ακόμη κι αυτό της μικρής Harper Seven που κάθε φορά που θέλει να την δει την κρατάει ο μπαμπάς της David Beckham.

Η Victoria είχε έντονους πόνους στη μέση καθόλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της αλλά δεν περίμενε πως θα χειροτέρευε τόσο η κατάσταση της. Παρόλo που η διάθεση της δεν είναι πολυ καλή αφού δεν μπορεί να χαρεί όπως θα ήθελε τη νεογέννητη κόρη της. Προσπαθεί να διατηρήσει την αισιοδοξία της και να μην αφήνει την κατάσταση της να επισκιάζει τη τόσο χαρούμενη αυτή στιγμή της ζωής της.

Άνθρωποι κοντά στο ζευγάρι δήλωσαν πως όλη αυτή η παραφιλολογία πως η Victoria δεν θέλει να εμφανιστεί μέχρι να χάσει όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης και να επανέλθει ξανά στη φόρμα της δεν ισχύουν και θα πρέπει να σταματήσουν.
Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Top 10