H συγκλονιστική μαρτυρία της γυναίκας που γέννησε στα 14 το παιδί του απαγωγέα της!

Η γυναίκα που απήχθη 11 χρονών και έμεινε στα χέρια του απαγωγέα της για 18 ολόκληρα χρόνια μίλησε στο ABC για την εμπειρία της, όλα αυτά τα χρόνια. Τα πρώτα αποσπάσματα από την δίωρη συνέντευξη έχουν ήδη κάνει το γύρο στο διαδίκτυο και είναι συγκλονιστικά.

Η Jaycee Dugard, όπως είναι το όνομα της, περιγράφει πως στα 14 της χρόνια απέκτησε το πρώτο από τα δύο παιδιά που γέννησε από τον απαγωγέα της. Μόνη της στην πίσω αυλή ενός σπιτιού. Όπως περιγράφει χαρακτηριστικά μόλις είδε τη μικρή της κόρη ένιωσε πως δεν είναι πια μόνη στον κόσμο. “Δεν ήμουν πια μόνη. Η μικρή Μαρία ήταν ότι είχα και θα έκανα τα πάντα για να μην πάθει εκείνη τίποτα. Τότε δεν γνώριζα ακόμη πως, αλλά ήξερα πως θα έκανα ό, τι ήταν δυνατό”” εκμυστηρεύεται. Η μεγάλη της κόρη είναι σήμερα 17 ετών

Το Αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο έδειξε όμως και συνέντευξη της μητέρας της Jaycee. Η άτυχη μητέρα εξομολογείται με δάκρυα στα μάτια πως την ημέρα που απήγαγαν την κόρη της δεν πρόλαβε να τη φιλήσει. “Τη μέρα που απήχθη, έφυγα βιαστικά για τη δουλειά και δεν πρόλαβα να τη φιλήσω. Το μετάνιωνα για 18 χρόνια που δεν της έδωσα αυτό το φιλί”

Δες το συγκλονιστικό βίντεο στο zappit.gr

Read More

And More